註冊 登入

[其他] 尚悅去最近7仔(鳳翔路) 牛嬸請找數!

本主題由 miss5 於 2019-1-30 10:24 PM 關閉
提示: 違規內容已被屏蔽
精選樓盤
google有冇秒呀?

引用:
原帖由 chungying0321 於 2018-12-4 08:47 PM 發表

google有冇秒呀?
無架
所以咪7分鐘囉!

捐錢啦快啲
sorry,唔記得咗你冇錢嘅添
算啦算啦。。

引用:
原帖由 ESMP 於 2018-12-4 09:08 PM 發表

無架
所以咪7分鐘囉!

捐錢啦快啲
sorry,唔記得咗你冇錢嘅添
算啦算啦。。

尚悅出名要搭專車喇最近都行10幾分鐘

回覆 引用 TOP

尚悦呢d盤得淡笑

引用:
原帖由 chungying0321 於 2018-12-4 09:10 PM 發表

得啦得啦
知你喺7-11附近返工啦

你連第一座去7-11?
同7-11去第一座都未搞清楚
簡單嘅中文字都可以掉轉黎睇?
連尚悅呢d咁低級數嘅垃圾樓你都調轉嚟睇
元朗山旮旯日曬雨淋冇配套仲要住客質素低

引用:
原帖由 ESMP 於 2018-12-4 09:18 PM 發表

得啦得啦
知你喺7-11附近返工啦

你連第一座去7-11?
同7-11去第一座都未搞清楚
簡單嘅中文字都可以掉轉黎睇?
連尚悅呢d咁低級數嘅垃圾樓你都調轉嚟睇
元朗山旮旯日曬雨淋冇配套仲要住客質素低 ...
昇悅居平台有蓋??

引用:
原帖由 Shogun777888 於 2018-11-24 03:03 PM 發表

樓主係大西北AA?
衝晒燈又行得咁快,仲要特登揀最少人時段,正常起碼要多3分鐘
佢係大西北業主,近排跌市重災區,呢排好大壓力

引用:
原帖由 chungying0321 於 2018-12-5 01:44 AM 發表

昇悅居平台有蓋??
有囉唔該

引用:
原帖由 Suarez-7 於 2018-12-5 01:54 AM 發表

佢係大西北業主,近排跌市重災區,呢排好大壓力
又衝出黎7?
睇真內文搵吓邊個最緊張先啦

引用:
原帖由 ESMP 於 2018-12-5 01:55 AM 發表

又衝出黎7?
睇真內文搵吓邊個最緊張先啦
邊個緊張?

引用:
原帖由 秋天笨拙的香蕉 於 2018-12-4 09:13 PM 發表

尚悦呢d盤得淡笑
梗係笑啦,升唔少

來一客花生

買樓基本 要1開2, 2開4 .唔係的話, 你只係Loser
所以論壇上個個月入10萬, 單位4個.   

回覆 引用 TOP

我朋友頂唔順,住咗三個月就搬走。佢话出入搭村巴咪當真,每日要行15-20分鐘去坐西鐵,仲要焗住食完飯先行返屋企。

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。