[其他] 尚悅去最近7仔(鳳翔路) 牛嬸請找數!

本主題由 miss5 於 2019-1-30 10:24 PM 關閉
引用:
原帖由 chungying0321 於 2019-1-3 08:49 PM 發表

有人用昇悅居同山頂比,咪仲膠
妳都知妳開個帖on9呢

熱賣及精選
引用:
原帖由 chungying0321 於 2019-1-5 01:08 PM 發表

二百幾個人話你on9,咪仲多
山頂 昇悅?
妳自己開帖架牛嬸
懵左呀妳

引用:
原帖由 七個可愛的羊羊 於 2019-1-5 01:13 PM 發表

係咪有病,周圍同人吵,又逼人俾身份證明文件你睇
而家係你比我踢爆你冇樓扮業主7羊AA
而家係你走入黎我個帖度留言喎

引用:
原帖由 七個可愛的羊羊 於 2019-1-5 01:13 PM 發表

係咪有病,周圍同人吵,又逼人俾身份證明文件你睇
7羊你終於都同凶靈一樣
比我踢爆之後黑名單我禁我言啦?

成班邪教喺度起壇

引用:
原帖由 Shogun777888 於 2019-1-5 01:22 PM 發表

我咪話冇囉
你諗到尚悅有嘢可同midtown比未姐?
我知!尚悅放狗快過yoho midtown!
因為尚悅一出門口就有好多狗屎

引用:
原帖由 KerryLeon 於 2019-1-3 08:25 PM 發表

超多,但大同數都係同一個人開
另一個post有人仲竟然有人膠到同昇悅居比,擺明見個名似就想混水摸魚抬高身價...
開黎同昇悅居比果個係我
我就係想牛乸嬸知道尚悅有幾垃圾
除左之外係無乜人會考慮買果度!

但開廿幾三十個尚悅帖嘅就係你同佢傾緊果個牛乸嬸@chungying0321

引用:
原帖由 chungying0321 於 2019-1-5 01:27 PM 發表

你條片唔見嘅?????
妳仲識講條片架呵?

喂?走咗咁耐數我都唔出聲
找數未呀?超過左6分鐘喎

引用:
原帖由 Shogun777888 於 2019-1-5 01:31 PM 發表

比啲咩姐?
你唔好逼佢啦!
佢根本諗唔到
明眼人都知yoho midtown贏尚悅9條街啦!

引用:
原帖由 Shogun777888 於 2019-1-5 01:44 PM 發表

我都答左佢冇咩好比,但佢又話要比
講來講去淨係話同區,一個point都比唔到
算,我放棄溝通
佢陣間會話midtown行去鳳翔路24小時百佳慢過尚悅,所以尚悅更勝一籌架啦

引用:
原帖由 Shogun777888 於 2019-1-5 02:04 PM 發表

第一,midtown周圍大把其他超市,點解要用遠啲嗰間嚟比
第二,去百佳應該都係midtown快啲
佢要標榜開24小時果間呀
因為佢經常要半夜三間煮飯同通渠

引用:
原帖由 Shogun777888 於 2019-1-5 02:12 PM 發表

咁點解唔揀超市上面既鳳翔大廈、建輝大廈
其實我都好公道同佢講過

要買餸煮飯要買家居用品?
日頭買都得啦!

半夜三間頂多咪搵間七仔買下嘢飲叮下嘢食比盡買包避孕套。。
不過佢就搬龍門話7仔可以買餸咩?
7仔有通渠用品賣咩?

佢呢啲牛乸嬸坳到無野好坳就轉搵啲偏門野同你對質!
根本尚悅點解呎價咁平?
因為偏僻囉。
佢又唔承認。。
咁點解尚悅要有專車去西鐵?
咪又係因為偏僻囉。
佢又係唔承認。。

根本買得揀得尚悅?貪佢間隔實用環境清新咩?貪平之嘛!
有錢嘅?都買近d鐵路買yoho啦

引用:
原帖由 Shogun777888 於 2019-1-5 02:32 PM 發表

難怪比人笑咁耐
最好笑係佢成日話由尚悅第一座去鳳翔路7仔6分鐘內到
叫佢拍片我比夠雙倍時間12分鐘佢都唔夠膽拍
結果我有日禮拜六我想入去食吓醉雞米粉
問清問楚係咪我拍條片就計6分鐘內(另外有第一座出發加多15秒)

結果我拍完條片超過6分幾鐘佢叫我四捨五入

捐果$1000都走數尚悅代言人誠信破產

引用:
原帖由 chungying0321 於 2019-1-5 05:24 PM 發表

同價都冇人㨂昇悅居,個個要山頂,昇悅居真垃圾
昇悅輸比山頂雖敗猶榮!
尚悅同昇悅同價都無乜人揀尚悅啦
即係尚悅真係垃圾過垃圾啦

引用:
原帖由 chungying0321 於 2019-1-5 06:08 PM 發表

昇悅點解雖敗猶榮?有你走數,已經係恥辱
妳睇返自己d留言先啦走數牛乸嬸

引用:
原帖由 chungying0321 於 2019-1-5 06:34 PM 發表

你唔回應點解雖敗猶榮????又唔回應昇悅居去wet market要幾遠????
呢d要問我工人啦
偏僻垃圾尚悅係搞到個個住客都夜返
24小時超級市場就係比呢啲咁辛苦嘅人半夜三間買嘢煮餸

市區嘅人?個個舒舒服服返咗屋企一早瞓覺啦

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。