[其他] 尚悅去最近7仔(鳳翔路) 牛嬸請找數!

本主題由 miss5 於 2019-1-30 10:24 PM 關閉
@chungying0321 仲想點狡辯呀?
又扮睇唔到呀?
我copy多次俾你睇!

你完完全全係賴皮啦!
睇完片衰左?仲撐乜义4捨5入?
仲要強詞奪理話6分22秒計6分鐘?
(重點係你仲叫我找數?)
即係你已經同意左條片係要黎打賭架啦?

我加返你由第一座起果15秒後
你乜野4捨5入都無用啦!

之後你又為乜改口話要計google呀?
最後連google都顯示係7分鐘

你而家話無打賭過?
你都得架啦。。

熱賣及精選
引用:
原帖由 chungying0321 於 2019-1-30 06:35 AM 發表

我冇話冇賭,我係話以google為準
你完完全全係賴皮啦!
睇完片衰左?仲撐乜义4捨5入?
仲要強詞奪理話6分22秒計6分鐘?
(重點係你仲叫我找數?)
即係你已經同意左條片係要黎打賭架啦?

我加返你由第一座起果15秒後
你乜野4捨5入都無用啦!

之後你又為乜改口話要計google呀?
最後連google都顯示係7分鐘

你而家話無打賭過?
你都得架啦。。繼續賴皮啦妳

引用:
原帖由 chungying0321 於 2019-1-30 09:33 AM 發表

sorry, 以google計,我贏
擘大眼講大話!

事實都係7分鐘!

@chungying0321牛嬸!
賴完皮未?

引用:
原帖由 chungying0321 於 2019-1-30 11:14 AM 發表

我冇改口,從來你要拍片你有自由,但我只計google為準
為準又點?
顯示埋7分鐘又點?
你咪又係走數

引用:
原帖由 9個黃色結他 於 2019-1-30 12:08 PM 發表

google都係你輸喎
佢仲可以厚面皮都話自己贏!
為果$1000佢可以去到有幾盡?
捐咋喎!唔L係我袋佢架啵!

@chungying0321
你上緊線架!
唔好扮睇唔到呀!
你鐘意走數嘛?
而家又話自己尋日無講過唔係打賭嘛?
之前咁打賭d咩呀?

條片就6分22秒!
你係要狡辯玩4捨5入?
仲肉酸到話每分鐘嘅中位數係24秒?
條片我喺尚悅門口開始拍嘅!
咁我加返15秒都係因為你自己講嘅!(有圖為證)
咁6分22秒+15秒係咪6分37秒呀?
4捨5入之後係咪7分鐘呀?!

尋日你自己又改口話唔係以拍片為準?
咁上面幅圖你又點解釋呀?

比多次機會你!
之前講過(由尚悅去最近七仔)
超過6分鐘就你輸!
6分鐘內到就我輸!
輸咗捐$1000!

我俾你講多一次
計條片?
定計Google map?

Google map都7分鐘喎!

你揀邊樣先?
不如你自己講喇!
唔好又話我屈你!

引用:
原帖由 chungying0321 於 2019-1-30 04:43 PM 發表

係你要證明,我有google證明,駛乜靠你條片?
由尚悅去最近7仔嘛?
你有Google證明?
請問係邊呀?

我就有喇!你仲狡辯?

引用:
原帖由 solovan 於 2019-1-30 04:54 PM 發表

本人純粹花生友,但嘗試總結一下﹕

賭局雙方為 @ESMP@chungying0321

賭局內容為﹕能否在6分鐘內由尚悅一座 (起點) 步行到最近的 7-eleven (終點)

@chungying0321  為正方,@ESMP 為反方

...

多謝你咁中肯咁清晰去睇件事!
(借圖cap)

根本大家都明件事嘅來龍去脈!
其實連牛嬸佢自己都好清楚!

不過牛代表咩?野蠻硬頸!
嬸代表咩?無知孤寒大媽!

走數$1000其實好平常!
佢唔找我真係已經放低件事!

但點知佢仲夠膽死成日久唔久拎返出黎話我輸?所以我要找數?
我都未見過人咁痴線!
咁厚顏無恥!

引用:
原帖由 chungying0321 於 2019-1-30 05:06 PM 發表

錯,我一開始就以google為準
人地答左你啦!
牛嬸!
仲狡辯?

7. 如以google map資料去看,雙方各post了不同的google map screen cap

8. @chungying0321  post 了由7-eleven (終點)步行至尚悅一座 (起點) 的圖,需時6分鐘,@ESMP post 了由起點步行至終點的圖,需時7分鐘

9. 賭局內容為﹕由起點步行至終點的時間,因此@chungying0321  的圖並不能作準

10. 從以上7-9,反方@ESMP 為勝方

引用:
原帖由 rwlchik 於 2019-1-30 05:17 PM 發表

我都同意師兄觀點,其實輸贏好閒,捐左錢咪又一條好漢囉,今次不停狡辯真係幾肉酸…
唔係$100,000嘛?
唔係$10,000嘛?
捐$1000都狡辯真係肉酸到震!

仲話住尚悅喎?
乜住果度d人咁賴皮?咁野蠻?咁窮架咩?

引用:
原帖由 chungying0321 於 2019-1-30 05:28 PM 發表

師兄你有所不知,我一開始就係想點佢入黎,但佢拍佢嘅事,我從來以google為準
樣衰輸左就講呢d呀?

Google你都輸左你唔提?
我Google地圖今日都貼左11次啦!
你仲喺度狡辯?

你估你好聲好氣叫人哋做師兄?
人哋就唔會覺得你肉酸咩?

引用:
原帖由 你吹我唔硬 於 2019-1-30 05:55 PM 發表

睇到你D小學雞行為,真係笑爆咀.
你以為點左人入元朗就好成功咩?弱智.
仲要戾橫折曲死撐,真肉酸.
其實我都講過!
如果佢拍片我比夠佢雙倍時間12分鐘
條片我拍就計6分鐘!
佢就都死唔肯去?
我諗住星期六都約咗人入元朗食野(醉雞米)
所以咪順便拍埋片囉。

如果佢覺得咁樣係點我?
Sorry囉!我唔係特登入元朗拍片架!
成件事都只會顯得佢樣衰!

今日仲喺度狡辯話唔計條片?
咁當日佢做乜死撐4捨5入?
到加返去15秒
連4捨5入都唔幫佢喇!

就走去話計Google Map先可信!
而Google Map事實顯示亦係7分鐘

(今日已貼第12次)

講佢又要講Google map?
我貼左10次以上呢幅圖
佢都唔敢回覆我!

根本佢就知自己理虧!
由頭到尾都知道自己走數!
點解佢要咁厚顏無恥?
原因只得一個!
就係佢連捐$1000拎唔起!
肉酸到無朋友!

引用:
原帖由 9個黃色結他 於 2019-1-30 06:05 PM 發表

玩九人等如啱?
所以我而家咪玩到全香討都知@chungying0321係走數牛嬸!
尚悅係垃圾屋苑囉!

如果啲人想買尚悅?
真係諗真啲好!
分分鐘要蒙頭入閘!
因為尚悅嘅住戶質素就比一個牛嬸拉低!

Google map單野呢?
佢又扮睇唔到啦!
你睇佢仲喺度覆你唔覆我?
就知佢幾樣衰啦!

引用:
原帖由 Tedurado 於 2019-1-30 06:17 PM 發表

揸車半個鐘去到上水添, 有乜咁出奇
你講緊乜嘢啊?
依家講行由尚悅路去7仔呀啊!
揸車?你醒未啊?

引用:
原帖由 alakecjy 於 2019-1-30 06:09 PM 發表

1000捐左佢啦!人地都去拍埋片Google 又証明晒,咪咁老土兼肉酸。
我已經由L得佢話拍片當唔算!
重點!你講左
Google map佢都輸仲賴皮!
每次見到我貼Google Map幅圖都扮睇唔到
今日post第13次喇!

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。