註冊 登入

[其他] 尚悅大兩房企穩580萬(#1更新成交11月13日)

本主題由 陳耀 於 2018-11-30 06:08 AM 關閉
引用:
原帖由 chungying0321 於 2018-11-22 09:08 AM 發表

我一早提出google的證明,是你要拍片
邊間7-11最近?
比妳講!

係咪6分鐘到?

我拍片就計6分鐘㗎啦啵!

精選樓盤
引用:
原帖由 sereno 於 2018-11-22 09:12 AM 發表

呢位女仕,尚仔行去7仔應該是鳳翔路那間吧!我都住過尚仔,要6分鐘到,妳可能跑100米有奧運資格,所有燈位都全綠啦!
見妳成日開post講尚仔,真係好煩,好野唔駛成日講,已經有好多會員好中肯咁提妳,仲要惡言相向,希望妳可以反省下啦! ...
咁多座唔攞出來講
你見佢攞第一座就知佢睇地圖啦

引用:
原帖由 sereno 於 2018-11-22 09:12 AM 發表

呢位女仕,尚仔行去7仔應該是鳳翔路那間吧!我都住過尚仔,要6分鐘到,妳可能跑100米有奧運資格,所有燈位都全綠啦!
見妳成日開post講尚仔,真係好煩,好野唔駛成日講,已經有好多會員好中肯咁提妳,仲要惡言相向,希望妳可以反省下啦! ...
誰惡言相向????

引用:
原帖由 chungying0321 於 2018-11-22 09:08 AM 發表

我一早提出google的證明,是你要拍片
邊間7-11最近?
比妳講!

係咪6分鐘到?

問你呀!扮睇唔到啊?

引用:
原帖由 ESMP 於 2018-11-22 10:15 AM 發表

邊間7-11最近?
比妳講!

係咪6分鐘到?

問你呀!扮睇唔到啊?
已分享的路徑
從7-11 便利店經由鳳翔路和鳳麒路前往尚悦第一座。

6 分鐘 (500 公尺)

1. 往南走鳳翔路朝合益路前進
2. 接著走鳳麒路
3. 抵達地點:尚悦第一座
如要查看這個路線,請前往:https://goo.gl/maps/z5ehBKVFqS12

引用:
原帖由 chungying0321 於 2018-11-22 10:28 AM 發表

已分享的路徑
從7-11 便利店經由鳳翔路和鳳麒路前往尚悦第一座。

6 分鐘 (500 公尺)

1. 往南走鳳翔路朝合益路前進
2. 接著走鳳麒路
3. 抵達地點:尚悦第一座
如要查看這個路線,請前往:https://goo.gl/maps/z5ehBKVFqS12 ...
妳係咪驚到唔敢拍片啦?
如果我拍到條片
由鳳翔路7-11去尚悅
超過6分鐘
你係咪捐錢呀?

留名食花生

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ESMP 於 2018-11-22 10:34 AM 發表

妳係咪驚到唔敢拍片啦?
如果我拍到條片
由鳳翔路7-11去尚悅
超過6分鐘
你係咪捐錢呀?
你叫我拍就12分鐘,你自己拍就6分鐘?
我唔驚喎, 隨便拍

引用:
原帖由 chungying0321 於 2018-11-22 11:42 AM 發表

你叫我拍就12分鐘,你自己拍就6分鐘?
我唔驚喎, 隨便拍
我拍片6分鐘內由尚悅去到鳳翔街7-11嘛?
妳講6分鐘內到,係指360秒內架?
即係如果超過呢個時間,超過360秒到鳳翔街7-11。
妳捐$1000嗎?

如果唔停燈位 6分鐘是可以去到

引用:
原帖由 晚間豐滿的豬豬 於 2018-11-22 12:40 PM 發表

如果唔停燈位 6分鐘是可以去到
如果得,呢個瘋婦衝左落去拍片啦。

引用:
原帖由 ESMP 於 2018-11-22 12:16 PM 發表

我拍片6分鐘內由尚悅去到鳳翔街7-11嘛?
妳講6分鐘內到,係指360秒內架?
即係如果超過呢個時間,超過360秒到鳳翔街7-11。
妳捐$1000嗎?
6分鐘就係6分鐘

引用:
原帖由 ESMP 於 2018-11-22 12:51 PM 發表

如果得,呢個瘋婦衝左落去拍片啦。
咦,咁即係其實因為唔會超過12分鐘,所以你冇衝去拍片?

引用:
原帖由 chungying0321 於 2018-11-22 01:59 PM 發表

咦,咁即係其實因為唔會超過12分鐘,所以你冇衝去拍片?
多一倍時間12分鐘係我怕妳人老行得慢我豪比妳嘅!

即係有片超過6分鐘妳就捐$1000啦?
唔好轉彎末角!
答我未?

引用:
原帖由 ESMP 於 2018-11-22 02:13 PM 發表

多一倍時間12分鐘係我怕妳人老行得慢我豪比妳嘅!

即係有片超過6分鐘妳就捐$1000啦?
唔好轉彎末角!
答我未?
Google話6分鐘就係6分鐘,但你死要話超過12分鐘,你去拍片,超過12分鐘,我會捐一千。

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。