註冊 登入

[地產新聞轉載] 皓畋首現蝕讓盤 業主借財仔每月還2.6萬

皓畋首現蝕讓盤 業主借財仔每月還2.6萬 E-mail 此主題給朋友

皓畋首現蝕讓盤 業主借財仔每月還2.6萬
http://s.nextmedia.com/realtime/ ... 5342&a=58886561

精選樓盤
未成交 唔算

小心潑婦與野狗     佢地真係惡到極
最是地產版            永遠要提防

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 公園強勁的鞋抽 於 2018-11-7 08:39 PM 發表

皓畋首現蝕讓盤 業主借財仔每月還2.6萬http://s.nextmedia.com/realtime/a.php?i=20181107&s=7015342&a=58886561
個業主都傻的。SSD要買家比。平得果59萬。慳啲啦。

引用:
原帖由 dolcevitahk 於 2018-11-7 08:48 PM 發表

個業主都傻的。SSD要買家比。平得果59萬。慳啲啦。
俾人踢爆爭財仔錢仲諗住賣咁貴,等俾人鋤啦

引用:
原帖由 樓下肥肥高潮 於 2018-11-7 08:55 PM 發表

米就係。買家必定挫佢。佢又一按又二按又抵押比財仔。姐係3間機構啦。。
好快變銀主盤

香港大把人(最多地產、Sales) 做假文件問財仔措錢買樓

回覆 引用 TOP

皓畋唔錯架,前晚經过有一幢樓得一戶著灯,一伙人住全幢樓,巧威威

引用:
原帖由 無盡巨額希望 於 2018-11-7 09:01 PM 發表

皓畋唔錯架,前晚經过有一幢樓得一戶著灯,一伙人住全幢樓,巧威威
豪宅先係樓巿災區,多數係內地人買,而家水緊要撲水,最好就係沽貨套現!!

引用:
原帖由 樓下肥肥高潮 於 2018-11-7 08:55 PM 發表

好明顯阿支阿左 仲以為係八月中 連佣都講價 咪俾人背後篤爆佢(接單條友第一時間要去起底)

回覆 引用 TOP

計番呎價真不貴"偽"豪宅一家三口加個工人,算廳大房大,但環境認真麻麻。

引用:
原帖由 dolcevitahk 於 2018-11-7 08:57 PM 發表

米就係。買家必定挫佢。佢又一按又二按又抵押比財仔。姐係3間機構啦。。
好快變銀主盤
想買家幫佢交130萬稅?
等俾人鋤200萬啦

引用:
原帖由 WildfireMe 於 2018-11-7 09:08 PM 發表

等俾人鋤200萬啦
好快變銀主盤

引用:
原帖由 WildfireMe 於 2018-11-7 09:08 PM 發表

等俾人鋤200萬啦
上晒報紙 唔低過一千 好難有人接

回覆 引用 TOP

乜唔係又話業主好厚實力, 又話壓測完好安全, 又乜乜77. 點解要咁急住走貨

秋天到,今次真係有人BBQ了

無情係呢個地方,係佢哋要我哋成世跟住呢套遊戲規則,但係到頭來都係玩唔贏呢個遊戲
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。