• 瀏覽: 101,892
  • 回覆: 192
  • 追帖: 10
引用:
原帖由 Y33association 於 2018-11-1 09:57 AM 發表

....之前見佢地D廣告, 好似要5至6萬蚊加盟費
加乜鬼盟,gritus收左錢就唔理你!20年都未回到本啦!

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
呢個同層壓式種金係同一類手法

引用:
原帖由 sylim 於 2018-11-2 10:23 PM 發表

呢個同層壓式種金係同一類手法
又形容得幾好!試下上去間公司聽下佢地sell, 天下無敵!但同買完的return 好大出入囉!唔係騙局係咩?

回覆 引用 TOP

如果自動售賣機咁好搵,7仔一早無生意啦!
明眼人睇就知係將舊酒換新瓶,包裝得好好睇睇搵人落塔,你細心計下就知有佢賺,無你賺!
咁好搵佢自己唔擺?成本又唔貴!
自己諗下對上一次用汽水機係幾時就知咩事啦

我同Gritus 買咗一部, 我係頭一批買,價錢係5萬幾。
如大家所講,拖咗勁耐先有機,CS勁差。
正式run咗7個月左右,每月大約2千元收入(連廣告收入), 我submit 咗2次payment request, 都有成功攞到錢,但過程係耐咗啲。

D機好位莊主擺
死位等樓主擺
到自己做莊都系咁做LA

回覆 引用 TOP

火燎森?

引用:
原帖由 中午可愛的膠袋 於 2018-11-5 03:15 PM 發表

我同Gritus 買咗一部, 我係頭一批買,價錢係5萬幾。
如大家所講,拖咗勁耐先有機,CS勁差。
正式run咗7個月左右,每月大約2千元收入(連廣告收入), 我submit 咗2次payment request, 都有成功攞到錢,但過程係耐咗啲。 ...
你頭一批可能好d
我呢批愈做愈差
唔講以為Gritus想執!

引用:
原帖由 奧利華龍 於 2018-11-4 01:45 AM 發表

如果自動售賣機咁好搵,7仔一早無生意啦!
明眼人睇就知係將舊酒換新瓶,包裝得好好睇睇搵人落塔,你細心計下就知有佢賺,無你賺!
咁好搵佢自己唔擺?成本又唔貴!
自己諗下對上一次用汽水機係幾時就知咩事啦 ...
都係一個point! 
賺到都唔洗比錢你賺!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 自動售賣機苦主 於 2018-11-5 10:41 PM 發表

你頭一批可能好d
我呢批愈做愈差
唔講以為Gritus想執!
佢guarantee 頭一年一定會有2萬幾profit, 唔夠的話佢會補貼,你地係咪都係咁?

引用:
原帖由 期勝股赢 於 2018-11-5 10:28 PM 發表

火燎森?
唔係,都係苦主。。無分別😅

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 中午可愛的膠袋 於 2018-11-5 10:43 PM 發表

佢guarantee 頭一年一定會有2萬幾profit, 唔夠的話佢會補貼,你地係咪都係咁?
唔係!我都想係咁

回覆 引用 TOP

其實如果佢地遲遲都未比到機而你又比哂錢,可唔可以要求退款?

引用:
原帖由 中午可愛的膠袋 於 2018-11-5 10:46 PM 發表

其實如果佢地遲遲都未比到機而你又比哂錢,可唔可以要求退款?
無架,有我退款轉手,而家就唔會咁愁啦😔😅

回覆 引用 TOP

呢d正一仆街公司,電視廣告 寫app 都係騙子公司

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]