中伏了,希望大家以此為鑑

本主題由 hkpal 於 2018-9-24 07:29 PM 移動
引用:
原帖由 廣東省香港市 於 2018-10-3 11:59 PM 發表

請問一共放左幾多錢落去?

有朋友都有興趣買個呢D機
咪低能啦, 好多人JOIN 左絕大部分都係蝕錢, 有啲仲蝕得幾金.

熱賣及精選
引用:
原帖由 doublebird2014 於 2018-10-4 10:11 AM 發表

咪低能啦, 好多人JOIN 左絕大部分都係蝕錢, 有啲仲蝕得幾金.
出 post 就係想提醒大家唔好咁傻!我都係個普通打工仔,d 錢搵番黎有血有汗!儲起諗住投資下,咁就遇上無良嘅智能售賣機騙局,比人呃哂!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 自動售賣機苦主 於 2018-10-4 06:05 AM 發表

睇完都仲想買,都幾唔理智!
鐘意送錢比人咩?
頂讓俾佢😂

引用:
原帖由 半空肥沃的羊 於 2018-10-6 11:08 AM 發表

頂讓俾佢😂
哈哈😂😂

回覆 引用 TOP

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 productdesigner 於 2018-9-24 08:53 PM 發表

呢啲機頂盡得一千幾百部,市場佔有率太細,所以無人會有興趣落廣告
香港仍然習慣人對人的生意。因為香港是一個密集城市。自動售賣機是好,不過,现不太適合香港。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Rigg 於 2018-9-27 07:40 PM 發表

license fee好似要80,000落 (一部)
上淘宝搜自動售货机,都係人仔萬多元一台。

引用:
原帖由 天天天灰 於 2018-10-16 02:47 PM 發表

上淘宝搜自動售货机,都係人仔萬多元一台。
天灰
你做咩生意?

引用:
原帖由 Rigg 於 2018-10-16 04:36 PM 發表

天灰
你做咩生意?
做乜生意?我做啲好冷門嘅嘢。

不嬲加盟都系 伏 千萬不要信 d Agent , 講就天下無敵 、 尤其系尖沙咀 星x行上面果間 d Agent 錢就識收 野就不做 一見你簽左租約就即刻閃 因為你簽左租約之後冇返轉頭 所有野都比 總店控制住 簽約之前好多不講 根本系一個騙局

日本自動販賣機好掂,香港就

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Manor303a 於 2018-10-21 06:28 PM 發表

不嬲加盟都系 伏 千萬不要信 d Agent , 講就天下無敵 、 尤其系尖沙咀 星x行上面果間 d Agent 錢就識收 野就不做 一見你簽左租約就即刻閃 因為你簽左租約之後冇返轉頭 所有野都比 總店控制住 簽約之前好多不講 根本系一個騙局 ...
大家咁話,簽左約完全唔理你。呢d 公司都預左執架啦,咁樣對d 加盟者。

回覆 引用 TOP

....之前見佢地D廣告, 好似要5至6萬蚊加盟費

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。