中伏了,希望大家以此為鑑

引用:
原帖由 半空肥沃的羊 於 2018-9-27 11:02 AM 發表

呢部機賣咩架?賣左嘅野冇得同你分咩?
佢話賣咩都得,零食野飲hand cream 玩具!sell 時話一個月有廣告收入同賣野嘅錢,一部機會有兩三千蚊回報!而家只有二百!

熱賣及精選
引用:
原帖由 自動售賣機苦主 於 2018-9-27 01:48 PM 發表

佢話賣咩都得,零食野飲hand cream 玩具!sell 時話一個月有廣告收入同賣野嘅錢,一部機會有兩三千蚊回報!而家只有二百!
可能係貨種嘅問題,試下換第啲野賣

引用:
原帖由 自動售賣機苦主 於 2018-9-27 01:48 PM 發表

禁洗唔洗俾租?

引用:
原帖由 半空肥沃的羊 於 2018-9-27 11:03 AM 發表

你自己揾人落廣告得唔得?反正部機你買左
邊有咁容易搵到人落廣告?亂咁打電話比公司叫佢地落?

引用:
原帖由 半空肥沃的羊 於 2018-9-27 01:50 PM 發表

可能係貨種嘅問題,試下換第啲野賣
我係買部機番黎,之後佢地負責營運再share 錢。。。我覺得問題唔係賣d 野有問題,係突然同我講,無左廣告收入!同當初sell 個版本唔到,所有收入都係佢地話幾多就幾多既。。。

引用:
原帖由 半空肥沃的羊 於 2018-9-27 01:50 PM 發表

禁洗唔洗俾租?
要架,地點決定租金
廣告收入加賣野賺到既錢 扣番租金/其他開支,最後賺既錢再大家share!

引用:
原帖由 自動售賣機苦主 於 2018-9-27 06:34 PM 發表

我係買部機番黎,之後佢地負責營運再share 錢。。。我覺得問題唔係賣d 野有問題,係突然同我講,無左廣告收入!同當初sell 個版本唔到,所有收入都係佢地話幾多就幾多既。。。 ...
哈哈!有內幕!

引用:
原帖由 自動售賣機苦主 於 2018-9-27 06:20 PM 發表

邊有咁容易搵到人落廣告?亂咁打電話比公司叫佢地落?
既然你係投資者角色我覺得呢樣野應該由佢哋公司做返

引用:
原帖由 自動售賣機苦主 於 2018-9-27 06:37 PM 發表

要架,地點決定租金
廣告收入加賣野賺到既錢 扣番租金/其他開支,最後賺既錢再大家share!
ching介唔升意講下租金由幾多起?

引用:
原帖由 自動售賣機苦主 於 2018-9-26 09:15 PM 發表

我都想同佢傾,點解回報咁差?但佢地勁耐先回覆一句,可以兩日後回覆都做得出。
同埋佢一句一切跟番合約已經KO 哂!
license fee好似要80,000落 (一部)

引用:
原帖由 自動售賣機苦主 於 2018-9-25 10:22 PM 發表

真係好「被動」收入😓
可以幫到你唔洗倒錢落海,真係好開心!試過面書建議佢地做番好d 現有客戶既回報,全部都比佢地block 哂!😒
淘一部售賣機係好平,可能間公司一早就知冇得長做,只係想賺賣部機俾你嘅錢

所以勸佢搞好D都冇用

引用:
原帖由 自動售賣機苦主 於 2018-9-27 06:34 PM 發表

我係買部機番黎,之後佢地負責營運再share 錢。。。我覺得問題唔係賣d 野有問題,係突然同我講,無左廣告收入!同當初sell 個版本唔到,所有收入都係佢地話幾多就幾多既。。。 ...
我之前都心郁郁,見買一部七八萬,每月回報兩三千
但諗諗下,如果間公司摺左,部機咁大,要自己處理都好難

如果部機完全屬於樓主,試下賣出去得唔得
有好多人搞event都會租部機做promotion

引用:
原帖由 半空肥沃的羊 於 2018-9-27 06:52 PM 發表

既然你係投資者角色我覺得呢樣野應該由佢哋公司做返
無錯,佢地當初sell 都係「被動收入」唔洗自己管理,可以有收入!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 半空肥沃的羊 於 2018-9-27 06:54 PM 發表

ching介唔升意講下租金由幾多起?
有些地方係固定租金,有d 租金係彈性既,固定風險高d, 睇你揀咩地點!當然人洗愈旺地方,租金愈貴!

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。