註冊 登入

期指牛熊走位參謀會議(六)

期指牛熊走位參謀會議(六) E-mail 此主題給朋友

我們且戰且走,繼續會議...

回覆 引用 TOP

回sh兄:期指先落26835有支持

回santiyo兄:變慢態勢係為左建倉,內幕人士當然知道股市去向...

引用:
原帖由 西鐵癡男 於 2018-9-15 09:23 AM 發表

回santiyo兄:變慢態勢係為左建倉,內幕人士當然知道股市去向...
只是覺得可惜,這星期連續留意到這些態勢變慢的特性,但沒有好好掌握

回覆 引用 TOP

日日都可以賭

回覆 引用 TOP

尾市沽了,且看股海準還是小弟冒的險值🙇🏻‍♂️

引用:
原帖由 Santiyo 於 2018-9-15 09:38 AM 發表

尾市沽了,且看股海準還是小弟冒的險值🙇🏻‍♂️
夜期nL收,平底黑燭,會鋤多棍

回覆 引用 TOP

開會啦喂

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 西鐵癡男 於 2018-9-15 09:20 AM 發表

回sh兄:期指先落26835有支持
琴晚去睇戲,散場已經269,如果唔係早d平

黑豬人又出現 早晨俾多幾隻豬

報到

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 方~* 於 2018-9-15 10:26 AM 發表

我也有豬🤣
應該輸大了?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 方~* 於 2018-9-15 10:26 AM 發表

d人都唔知咩心態,俾隻豬我,可以打撃到我咩?on居...

引用:
原帖由 西鐵癡男 於 2018-9-15 10:47 AM 發表

d人都唔知咩心態,俾隻豬我,可以打撃到我咩?on居...
佢俾隻豬你食就當然係愛的表現啦西兄,你咁大碌一野插溫柔d好

引用:
原帖由 shittyshit 於 2018-9-15 10:51 AM 發表

佢俾隻豬你食就當然係愛的表現啦西兄,你咁大碌一野插溫柔d好
送隻豬俾你

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。