註冊 登入

[其他] 好陰險㗎劈價~爭啲入咗死門關

好陰險㗎劈價~爭啲入咗死門關 E-mail 此主題給朋友

老表今早call我睇啱咗個盤想出票佢話好難得業主肯減2% 同埋見過股市上反驚買唔到。 我咁啱經過經紀行嚇我一跳好多盤比幾個星期前mark高咗 >10%

好在趕得切叫佢收返張票🙏
我解釋畀佢聽樓市一路都冇減過不停咁升 但股市已跌咗八千點, 佢問你緊中美談判點? 好簡單美國佬一個基本任務都未達成

拭目以待

引用:
原帖由 notorious1997 於 2018-9-14 12:58 PM 發表

老表今早call我睇啱咗個盤想出票佢話好難得業主肯減2% 同埋見過股市上反驚買唔到。 我咁啱經過經紀行嚇我一跳好多盤比幾個星期前mark高咗 >10%

我解釋畀佢聽樓市一路都冇減過不停咁升 但股市已跌咗八千點, 佢問你緊中美談判點? 好簡單美國佬一個基本任務都未達成 ...
剪毛

引用:
原帖由 33illumunati 於 2018-9-14 02:02 PM 發表

剪毛
??

回覆 引用 TOP

乜L嘢叫死門關?鬼門關就聽過!

回覆 引用 TOP

真係識作古仔,有睇樓都大概知道而家做咩價架啦,人地mark高10%你仲懵剩剩出票比人?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 notorious1997 於 2018-9-14 12:58 PM 發表

我解釋畀佢聽樓市一路都冇減過不停咁升 但股市已跌咗八千點, 佢問你緊中美談判點? 好簡單美國佬一個基本任務都未達成 ...
你一定做地產,減2%

good story

又加2分

回覆 引用 TOP

個故仔好悶,唔夠生動,吸引性不大,試下唔用老表,用契家佬吖,請原諒我,我個人比較直。。。。垃圾

引用:
原帖由 Shruggie 於 2018-9-14 03:28 PM 發表

個故仔好悶,唔夠生動,吸引性不大,試下唔用老表,用契家佬吖,請原諒我,我個人比較直。。。。垃圾
哈哈,你的回覆比樓主故事好看

引用:
原帖由 龍城仔 於 2018-9-14 03:29 PM 發表

哈哈,你的回覆比樓主故事好看
叫隻雞吹個誠意好過樓主吹多多聲

回覆 引用 TOP

mark 高10% 哩句最假

引用:
原帖由 koux 於 2018-9-14 03:56 PM 發表

mark 高10% 哩句最假
No it's true.

回覆 引用 TOP

希望1年跌一成,十年後唔洗錢

回覆 引用 TOP

32 123
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。