註冊 登入

不打貿易戰了 中美兩個約開會討論

本主題由 miss5 於 2018-9-15 09:24 AM 關閉

不打貿易戰了 中美兩個約開會討論 E-mail 此主題給朋友

真的成事?

開战是美国,要和談的也是美国,係咪應該賠償中国損失?割讓夏威夷啦。

仲以為7連跌

附件

2018-9-13 09:38 AM

唔傾點有藉口再加碼? 個市天真到以為傾可以解決問題真係岸L鳩

浸浸食完糊, 又想高位開PUT 

fans 特色 :
1) 永遠向前看 , 有理想,  目光非常長遠
2) 所有講過某台 負面的都是'x手
3) 所有同意了某台 負面的post都是 x手 的friend
4) 人地講 a 台,  佢地一定講 b 台點點點 喇 , 扯開話題
引用:
原帖由 1MH1 於 2018-9-13 09:35 AM 發表

開战是美国,要和談的也是美国,係咪應該賠償中国損失?割讓夏威夷啦。
支持

方向, 觀點, 技巧, 心態, 性格, 定話係一條線呢 ? 那樣最重要呢 ?  真係值得思考 !

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 acacac 於 2018-9-13 09:38 AM 發表

仲以為7連跌
懷疑緊佢係咪一邊出消息一邊炒期貨

方向, 觀點, 技巧, 心態, 性格, 定話係一條線呢 ? 那樣最重要呢 ?  真係值得思考 !
引用:
原帖由 boyboy168168 於 2018-9-13 09:43 AM 發表

浸浸食完糊, 又想高位開PUT 
我都懷疑緊

引用:
原帖由 英綠 於 2018-9-13 09:45 AM 發表

我都懷疑緊
不斷LOOP,  D錢比佢賺晒

fans 特色 :
3) 所有同意了某台 負面的post都是 x手 的friend
4) 人地講 a 台,  佢地一定講 b 台點點點 喇 , 扯開話題
hsi sees 30500 points before christmas

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 英綠 於 2018-9-13 09:45 AM 發表

懷疑緊佢係咪一邊出消息一邊炒期貨
根本夾埋

美帝高官同天朝貪官入哂貨,當然有利好消息,升到佢哋心目中沽貨價及出哂貨,呢個會一定不歡而散,股市再插過。

我還有好多遊記在我的Blog內(已搬新Blog)
http://dvcamtrv900.pixnet.net/blog
時間點黎睇,係特登放個消息出黎,減低大陸反美情緒,幫蘋果推新iphone...

引用:
原帖由 acacac 於 2018-9-13 09:54 AM 發表

根本夾埋
D錢比佢同班手下賺晒喇

fans 特色 :
引用:
原帖由 1MH1 於 2018-9-13 09:35 AM 發表

點解唔係割讓香港俾美帝?

我還有好多遊記在我的Blog內(已搬新Blog)
http://dvcamtrv900.pixnet.net/blog
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。