註冊 登入

最新大型上落區間

引用:
原帖由 wing682 於 2019-1-8 02:14 PM 發表

俊楠兄,如今日收市在25866之下,係咪已確定調整浪向下穿?
討論區太多人做淡,大户仍要力托洗腦

引用:
原帖由 俊楠 於 2019-1-8 14:15 發表

討論區太多人做淡,大户仍要力托洗腦
明白,謝謝俊楠兄

引用:
原帖由 wing682 於 2019-1-8 02:26 PM 發表

明白,謝謝俊楠兄
圖表轉行調整浪,大方向係向下,大户又要時間洗散户腦先

引用:
原帖由 俊楠 於 2019-1-8 14:47 發表

圖表轉行調整浪,大方向係向下,大户又要時間洗散户腦先
謝謝俊楠兄

回覆 引用 TOP

收市了,大户在勁假段收在25866之上,看明日收市能否確認突破

引用:
原帖由 俊楠 於 2019-1-8 04:10 PM 發表

收市了,大户在勁假段收在25866之上,看明日收市能否確認突破
大戶好古惑,勁假先抽上幾十點

引用:
原帖由 RacyLam 於 2019-1-8 06:43 PM 發表

大戶好古惑,勁假先抽上幾十點
大户之前都試過一次勁假先突破27466,之後升上28050見頂後大插3000點落25066

回覆 引用 TOP

若明日收市確認突破25866就要睇26266區間頂及26396,bb頂阻力區

引用:
原帖由 俊楠 於 2019-1-8 09:06 PM 發表

若明日收市確認突破25866就要睇26266區間頂及26396,bb頂阻力區
楠兄,明如果到26266 可否試沽?

引用:
原帖由 RacyLam 於 2019-1-8 10:26 PM 發表

楠兄,明如果到26266 可否試沽?
同上次一樣啦,26266至26666區域內偷步沽,確認突破26266就先走返

俊楠兄,你好👋🏻我很久沒上來留言區啦。
過去一年完全無晒心機睇,跌得太慘。最近都再入了少少2318,但價位不靚。請問2318區間是什麼呢?

你又點睇1548,之前手多多20幾時入咗,而家得返一半

引用:
原帖由 EllieeeWIN 於 2019-1-8 11:38 PM 發表

俊楠兄,你好👋🏻我很久沒上來留言區啦。
過去一年完全無晒心機睇,跌得太慘。最近都再入了少少2318,但價位不靚。請問2318區間是什麼呢?

你又點睇1548,之前手多多20幾時入咗,而家得返一半 ...
妳好呀,好耐冇見
2318已由之前反彈浪轉行調整浪,現跌落59.4至70.7區間,玩住呢個區間先啦
1548已長時間在調整浪中運行,每次反彈都未能擺脫調整浪轉回反彈升浪
現區間在8.73至12.61,呢隻股票由1蚊至4蚊上落多時後在短時間急升上34蚊見頂,屬激情過後就要懂得放手類型股票,大户將來未必做善事派返錢再將其大幅炒上,建議採取逢彈沽策略

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 俊楠 於 2019-1-8 10:58 PM 發表

同上次一樣啦,26266至26666區域內偷步沽,確認突破26266就先走返
明白,謝楠兄

回覆 引用 TOP

俊楠兄,700保力加通道收到咁窄,想問對未來股價走勢有冇啟示?

謝謝!

引用:
原帖由 david172 於 2019-1-9 08:14 AM 發表

俊楠兄,700保力加通道收到咁窄,想問對未來股價走勢有冇啟示?

謝謝!
逐個區間睇啦,700仍處反彈浪階段中,守住298之上,318係中段阻力位,先看337區間頂阻力位能否突破到先,

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。