註冊 登入

柏垟保險(專營恒指風險)

引用:
原帖由 究極黃河陣 於 2018-9-5 02:26 AM 發表

星期一跌, 星期二升, 如果星期三又升..... 柏垟哥就成燈神了
都係出張路紙參考下,買升買跌,任君隨意。
本公司滿倉,未来幾日不能承接閣下業務。

回覆 引用 TOP

精選樓盤
引用:
原帖由 柏垟 於 2018-9-5 02:37 AM 發表

唔好再用假銀紙!
我失眠, 你又係?

引用:
原帖由 究極黃河陣 於 2018-9-5 02:42 AM 發表

我失眠, 你又係?
錯過左最佳入睡時間。剛剛英國放假回來,有時差.....

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 究極黃河陣 於 2018-9-5 02:42 AM 發表

我失眠, 你又係?
食左3粒糖,應該會糖暈,可以去訓。

留返3粒比你試下。

附件

2018-9-5 03:05 AM

引用:
原帖由 柏垟 於 2018-9-5 03:05 AM 發表

食左3粒糖,應該會糖暈,可以去訓。

留返3粒比你試下。
有時我會當失眠是一種樂趣, 深夜一人獨處, 有些十分之自我的感覺,

3粒糖都是留返給柏垟哥好了

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 柏垟 於 2018-9-4 09:33 AM 發表

A4上穿確認,以為會係平均線上幾日,現時咁行,可能A4已經行完,開始A5。今星期上破280,A4持續,下穿268,A5確認開始。

@supar08    ...
恆生指數
現價27,257.78 -715.56 (2.56%)
波幅27,208.34 - 27,861.99

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 supar08 於 2018-9-4 10:49 AM 發表

早,柏垟
個人預期A5會下週或後半個九月先出
唔到285-280唔夠力插落
只能將區間下行1000-2000點
Weekly high 27985.  It should reach your target.

引用:
原帖由 柏垟 於 2018-9-5 04:01 PM 發表

Weekly high 27985.  It should reach your target.
一切到此為止
直行去A5底。探底之旅開始。
請做好準備

還可以 纏繞你 幾公里
難為我 容忍我 都是你
捱夠未 捱夠未 一路自虐至死
仍不肯放低你 從今起 離開你
幾千里 行兩步 捱兩步
但求為你 就放下你

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 柏垟 於 2018-8-22 02:40 PM 發表

最新路紙。
最新路紙。熊一五浪。

附件

2018-9-7 01:19 PM

引用:
原帖由 柏垟 於 2018-9-7 01:19 PM 發表

最新路紙。熊一五浪。
又或者牛二4浪回調,兩邊都會有機會。

回覆 引用 TOP

引用:

最新路紙。熊一五浪。
911,路紙行完A53。

回覆 引用 TOP

引用:

最新路紙。熊一五浪。
早晨柏兄
仍然估A5

還可以 纏繞你 幾公里
難為我 容忍我 都是你
捱夠未 捱夠未 一路自虐至死
仍不肯放低你 從今起 離開你
幾千里 行兩步 捱兩步
但求為你 就放下你
引用:
原帖由 supar08 於 2018-9-12 09:13 AM 發表

早晨柏兄
仍然估A5
路紙通常都出事!

引用:
原帖由 柏垟 於 2018-9-12 09:44 AM 發表

路紙通常都出事!
以史為鑑,可知興替!
A5行完未?
唔知就買保險....買兩邊都可以

附件

2018-9-13 09:09 AM

引用:
原帖由 柏垟 於 2018-9-13 09:09 AM 發表

以史為鑑,可知興替!
A5行完未?
唔知就買保險....買兩邊都可以
柏垟哥 保險都冇網友入黎幫襯
不如開市前俾出賠率, 買收市升定跌, 可能生意多到爆晒棚

垟記有錢派,有買趁手

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。