註冊 登入

柏垟保險(專營恒指風險)

引用:
原帖由 supar08 於 2018-8-30 04:20 PM 發表

@柏垟柏兄,4b係上然後到5先落?
A4反彈上升,但係分三個子浪,abc。b係下跌。

精選樓盤
引用:
原帖由 柏垟 於 2018-8-30 04:44 PM 發表

c浪再上,完成A4升浪,然後才開始熊一的第5浪下跌。

理論係咁講的,真正現場數浪,都係第一次。本公司新開張,做得唔好,請見諒。

引用:
原帖由 柏垟 於 2018-8-30 05:10 PM 發表

c浪再上,完成A4升浪,然後才開始熊一的第5浪下跌。

理論係咁講的,真正現場數浪,都係第一次。本公司新開張,做得唔好,請見諒。
大戶思維:
客戶已經提額,錢越來越少。大陸資金已經走了兩個月,肥羊走了,瘦雞都殺了再算吧!

期指買八月,沽九月.....一分錢不出。結算後溜翻落去,沽多一次,然後出力平倉,再買一次,升穿阻力,跟住轉身! 

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 柏垟 於 2018-8-30 04:44 PM 發表

thanks
4b 同 4c睇到咩位?
成個反彈我以唔到289-293為分水嶺

還可以 纏繞你 幾公里
難為我 容忍我 都是你
捱夠未 捱夠未 一路自虐至死
仍不肯放低你 從今起 離開你
幾千里 行兩步 捱兩步
但求為你 就放下你
引用:
原帖由 supar08 於 2018-8-30 05:39 PM 發表

thanks
4b 同 4c睇到咩位?
成個反彈我以唔到289-293為分水嶺
4b.....278
4c.....升1500點,293

引用:
原帖由 柏垟 於 2018-8-30 05:48 PM 發表

4b.....278
4c.....升1500點,293
同我預期差唔多,完咗4c就可5浪快樂,正

還可以 纏繞你 幾公里
難為我 容忍我 都是你
幾千里 行兩步 捱兩步
但求為你 就放下你

回覆 引用 TOP

依家4b,照時間推段,熊市最起碼到2025先完,中国製造…

引用:
原帖由 中午芳香的留言 於 2018-8-30 05:53 PM 發表

依家4b,照時間推段,熊市最起碼到2025先完,中国製造…
星期一升,星期二跌,星期三跌....行多兩個星期就行曬個四浪

引用:
原帖由 柏垟 於 2018-8-31 05:27 PM 發表

星期一升,星期二跌,星期三跌....行多兩個星期就行曬個四浪
A4上穿確認,以為會係平均線上幾日,現時咁行,可能A4已經行完,開始A5。今星期上破280,A4持續,下穿268,A5確認開始。

@supar08 

引用:
原帖由 柏垟 於 2018-9-4 09:33 AM 發表

A4上穿確認,以為會係平均線上幾日,現時咁行,可能A4已經行完,開始A5。今星期上破280,A4持續,下穿268,A5確認開始。

@supar08  ...
早,柏垟
個人預期A5會下週或後半個九月先出
唔到285-280唔夠力插落
只能將區間下行1000-2000點

還可以 纏繞你 幾公里
難為我 容忍我 都是你
幾千里 行兩步 捱兩步
但求為你 就放下你
公司註冊處乜 record 都無 ... 呵呵,水魚小心啦

附件

2018-9-4 11:50 AM

台灣寵物篇
------------
狗主容許狗狗sun四處咬人唔放,狗正畜生、主人正廢柴。
sun sun,go,奶屎眼!
引用:
原帖由 happy228 於 2018-9-4 11:14 AM 發表

公司註冊處乜 record 都無 ... 呵呵,水魚小心啦
happy 師兄咁認真!

今日贏咗錢, 欠柏垟哥$180, 醒夠一千蚊俾你,有多當貼士

附件

2018-9-5 02:20 AM

引用:
原帖由 柏垟 於 2018-8-31 05:27 PM 發表

星期一跌, 星期二升, 如果星期三又升..... 柏垟哥就成燈神了

引用:
原帖由 究極黃河陣 於 2018-9-5 02:20 AM 發表

今日贏咗錢, 欠柏垟哥$180, 醒夠一千蚊俾你,有多當貼士
唔好再用假銀紙!

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。