註冊 登入

柏垟保險(專營恒指風險)

引用:
原帖由 柏垟 於 2018-8-21 11:54 AM 發表

呢個得唔得?
我唔識股票理論

精選樓盤
引用:
原帖由 xyz# 於 2018-8-21 12:40 PM 發表

我唔識股票理論
好似賭場,有路紙提供。  又睇下呢張似唔似?

附件

2018-8-21 12:51 PM

引用:
原帖由 柏垟 於 2018-8-21 12:32 PM 發表

假銀子唔收啊!
個袋係得呢D$, 唔收只能等下月頭,攞咗綜援至找數俾你

引用:
原帖由 究極黃河陣 於 2018-8-21 01:05 PM 發表

個袋係得呢D$, 唔收只能等下月頭,攞咗綜援至找數俾你
有3張20文的號碼一樣,你當我盲的嗎?

引用:
原帖由 柏垟 於 2018-8-21 01:07 PM 發表

有3張20文的號碼一樣,你當我盲的嗎?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 柏垟 於 2018-8-21 12:51 PM 發表

好似賭場,有路紙提供。  又睇下呢張似唔似?
最新路紙。

附件

2018-8-22 02:40 PM

引用:
原帖由 柏垟 於 2018-8-22 02:40 PM 發表

最新路紙。
呢個方案都好大機會。
今日啲長熊,又有兩注入了。
@supar08 

引用:
原帖由 柏垟 於 2018-8-28 02:23 PM 發表

呢個方案都好大機會。
今日啲長熊,又有兩注入了。
@supar08 
期指小時圖,似行完五個浪.....
一路寫,一路覺得milk 野.....即係A4只行完A4a, 唔係行曬成個A4,還有個A4c會再上。
@supar08 跌一两日要減下啲近價淡倉。

附件

2018-8-28 02:35 PM

引用:
原帖由 柏垟 於 2018-8-28 02:35 PM 發表

一路寫,一路覺得milk 野.....即係A4只行完A4a, 唔係行曬成個A4,還有個A4c會再上。
@supar08 跌一两日要減下啲近價淡倉。 ...
柏兄。行完五浪熊二?
仲上
搵位走衍生

贏,我陪你君臨天下;輸,我陪你東山再起
引用:
原帖由 柏垟 於 2018-8-22 02:40 PM 發表

最新路紙。
見到28840頂

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 supar08 於 2018-8-28 02:45 PM 發表

柏兄。行完五浪熊二?
仲上
搵位走衍生
跟住行A4b.....熊一4浪b。可能校好位,高位落返500點,係27790結算。然後彈多一次,上290,行到9月中才完成A4浪。  
我承接左的風險,都要提揾人分保。

引用:
原帖由 柏垟 於 2018-8-28 04:05 PM 發表

跟住行A4b.....熊一4浪b。可能校好位,高位落返500點,係27790結算。然後彈多一次,上290,行到9月中才完成A4浪。  
我承接左的風險,都要提揾人分保。 ...
差不多。280-283

慢上290還有兩星期玩
幾時再來A5 然後 Ba

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 柏垟 於 2018-8-28 02:35 PM 發表

@supar08 跌一两日要減下啲近價淡倉。 ...
期指走勢升跌不定,以為完成了的升勢,這兩天再次走強。這樣是否失敗的五浪?

重新計數,今日才行完A4反彈a浪,頂位285。期指由267上來,b浪調整0.382,可以見到278。

引用:
原帖由 柏垟 於 2018-8-30 04:03 PM 發表

期指走勢升跌不定,以為完成了的升勢,這兩天再次走強。這樣是否失敗的五浪?

重新計數,今日才行完A4反彈a浪,頂位285。期指由267上來,b浪調整0.382,可以見到278。 ...
A4b開始
@supar08 

附件

2018-8-30 04:08 PM

引用:
原帖由 柏垟 於 2018-8-30 04:08 PM 發表

A4b開始
@supar08   
@柏垟柏兄,4b係上然後到5先落?

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。