註冊 登入

799 igg 手機遊戲 支持區

引用:
原帖由 manhoman 於 2018-9-28 05:39 PM 發表

今曰有去到1蚊,有買左?
1.02入左

回覆 引用 TOP

精選樓盤
引用:
原帖由 cissyka 於 2018-9-26 03:33 PM 發表

因為在公司半年報看過它寫 reborn - SOK

呢隻唔舊遊戲?
點解當左新遊戲?

ios一早見到呢隻野

回覆 引用 TOP

咁呢隻即係應該佢an遲左上架,,ios就早上左

IGG(00799.HK)9月28日耗资423.99万港元回购43.4万股
新浪网-57 分鐘前
格隆汇9月28日丨IGG(9.91, 0.28, 2.91%)(00799.HK)公布,2018年9月28日,公司按每股9.60港元-9.83港元,耗资423.99万港元回购43.4万股,占已 ...

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 manhoman 於 2018-9-28 05:50 PM 發表

咁呢隻即係應該佢an遲左上架,,ios就早上左
有無玩 叫我官老爺?

引用:
原帖由 811M 於 2018-9-28 07:25 PM 發表

有無玩 叫我官老爺?
冇,但見到呢隻遊戲

引用:
原帖由 manhoman 於 2018-9-28 07:56 PM 發表

冇,但見到呢隻遊戲
抄家 搜到美人一個
怎處置?

引用:
原帖由 811M 於 2018-9-28 08:21 PM 發表

抄家 搜到美人一個
怎處置?
佢有得比你選擇

引用:
原帖由 manhoman 於 2018-9-28 08:32 PM 發表

佢有得比你選擇
抄家抄到 鰲拜老母
怎處置?

回覆 引用 TOP

即係仲未出新遊戲

回覆 引用 TOP

我睇返末日堡壘應該都算係新遊戲來..
即係madlands...AN先岩岩上架..但其他國家就唔知..

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 manhoman 於 2018-9-29 03:02 PM 發表
https://xqimg.imedao.com/1635783429026c383fc923f3.jpg!custom660.jpg
嗯,Madlands 好像是8月先上缐iOS的
師兄,你這圖是幾時出的?但照8月時管理層講,應該9月底先上Reborn (估計最遲10月內也上吧)

忍!!!
引用:
原帖由 cissyka 於 2018-9-29 07:52 PM 發表

嗯,Madlands 好像是8月先上缐iOS的
師兄,你這圖是幾時出的?但照8月時管理層講,應該9月底先上Reborn (估計最遲10月內也上吧)
呢張圖都係周圍搵返來,但發表呢張圖個個人係5月發出來的...
Reborn唔知會唔會今個月出到?? 如果管理層8月時講佢9月底出..但聽日都30號...
好似出唔到來吧?????

仲有我上網睇到資料..人地講Madlands好似ios個到表現好差?
AN就前幾日上市..但我唔知佢其他國家AN有冇一早上左..

但有人講王國一上時都係好差.但過左幾個月之後就變好..
真定假就唔知了...

回覆 引用 TOP

重口味

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。