註冊 登入

799 igg 手機遊戲 支持區

引用:
原帖由 cissyka 於 2018-8-16 10:19 AM 發表

師兄你有貨?加油 哈哈
有貨...
講真冇貨支持來冇咩用
不過唔係多

附件

4666666.png(4.64 KB)

2018-8-16 12:22 PM

回覆 引用 TOP

精選樓盤
我都唔多貨啊, 收過幾次息都唔錯
依家大市唔好,,咩股都要跌

忍!!!
引用:
原帖由 cissyka 於 2018-8-16 01:58 PM 發表

我都唔多貨啊, 收過幾次息都唔錯
依家大市唔好,,咩股都要跌
係..所以都係等..
市差就算點都係跌..

回覆 引用 TOP

IGG(00799-HK)公佈,於2018年8月16日回購100萬股,佔發行前已發行股份0.0764%,每股回購價介乎9.31港元至9.43港元,涉資936.87萬港元。

回覆 引用 TOP

Can chase?

引用:
原帖由 w118 於 2018-8-18 02:46 PM 發表

Can chase?
唔會叫人買或賣..
因為實際唔會知升定跌..
如果講知咪即係呃你
我自己都係博下...股票既野好難估..最後睇間公司做法姐

回覆 引用 TOP

IGG(00799)-公司回購股份紀錄

日期      數量(千股)   金額(千元)   回購價:最高∼最低(元)
------------------------------------------
17╱08╱18    520﹒0  4﹐787﹒5   9﹒260∼ 9﹒140

回覆 引用 TOP

IGG於8月20日回購70萬股耗資652萬港幣
香港新浪財經-21 分鐘前

回覆 引用 TOP

IGG于8月21日回购100万股耗资969万港币
新浪网-46 分鐘前

回覆 引用 TOP

IGG(00799-HK)斥資302.47萬港元回購31萬股
日期:2018年08月22日 下午07:59

回覆 引用 TOP

今曰唔知有冇回購, 要聽曰先知

回覆 引用 TOP

師兄, 回購是有價格限制的, 不可高於之前五個交易天平均收市價5%以上 ,所以昨天可以用來回購的最高價格是9.94。

忍!!!
引用:
原帖由 cissyka 於 2018-8-24 01:51 PM 發表

師兄, 回購是有價格限制的, 不可高於之前五個交易天平均收市價5%以上 ,所以昨天可以用來回購的最高價格是9.94。
即係琴日冇得回購???  定佢自己唔回購 ???

今日有冇回就唔知..

回覆 引用 TOP

原來係短期阻力位, 如果升穿就應該再升, 而家唔知佢升唔升得穿

回覆 引用 TOP

IGG(00799-HK)回購249.2萬股 涉資2356.2萬港元
鉅亨網新聞中心※來源:財華社2018/08/31 18:50

IGG(00799-HK)公佈,於2018年8月31日回購249.2萬股,佔已發行股本的0.1918%,每股價格介乎9.30港元至9.53 港元之間,涉資2356.2萬港元。

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。