註冊 登入

仆街 買左垃圾elite partners 開元信德audit 的189 東岳集團 等跳樓

仆街 買左垃圾elite partners 開元信德audit 的189 東岳集團 等跳樓 E-mail 此主題給朋友

唉7.5買左佢,見佢盈喜應該升,點知繼續跌,去雪球睇睇,先知仆街

個auditor elite partners 開元信德原來大有來頭,唔係好果隻。

篇野好長。

大要係開元信德原來係中國家居個auditor, 比間烽火研究KO左,話間野又假CASH 又內稅兩賬,間仆街開元信德竟然check 唔到。

仲有佢係9間謎網50的auditor, 接2399,682,2010,1190 等爛公司audit, 同成日比HKICPA 罰錢

好驚189盤數可能信唔過

點算好啊?

咁咪斬左佢

有盈利唔代表升

買前唔多做功課....怪不得誰

引用:
原帖由 pikhang034 於 2018-8-10 05:20 PM 發表

買前唔多做功課....怪不得誰
我有做功課,盤數好正,但估唔到係auditor 唔掂。

引用:
原帖由 中頑童 於 2018-8-10 05:12 PM 發表

咁咪斬左佢

有盈利唔代表升
買左50000股,斬好痛ah

引用:
原帖由 melody473 於 2018-8-10 05:26 PM 發表

買左50000股,斬好痛ah
姐係你有錢 怕咩

引用:
原帖由 melody473 於 2018-8-10 05:09 PM 發表

唉7.5買左佢,見佢盈喜應該升,點知繼續跌,去雪球睇睇,先知仆街

個auditor elite partners 開元信德原來大有來頭,唔係好果隻。

篇野好長。

大要係開元信德原來係中國家居個auditor, 比間烽火研究KO左,話間野又假CASH 又內稅兩賬,間仆街開元信德竟然check 唔到。

仲有佢係9間謎網50的auditor, 接2399,682,2010,1190 等爛公司au ...
melody 師妹。。。你連小東岳都買。。。

好彩你係女。。。喺香港有方法好快賺返啲錢錢

引用:
原帖由 中頑童 於 2018-8-10 05:32 PM 發表

姐係你有錢 怕咩
唔比人189佔個倉一半的

既然沽空機構暫時未有出報告,你可以當份財務報表真珠都冇咁真!

引用:
原帖由 melody473 於 2018-8-10 05:35 PM 發表

唔比人189佔個倉一半的
你話100% 就話

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 wtfbro 於 2018-8-10 05:35 PM 發表

melody 師妹。。。你連小東岳都買。。。

好彩你係女。。。喺香港有方法好快賺返啲錢錢
唉,小東記189,我知有人穿櫃底。  但以為冇事宜家,但原來個19 management 揾19 auditor audit, 真係要小心小心下廁

小妹係唔會做呢d野

引用:
原帖由 melody473 於 2018-8-10 05:52 PM 發表

唉,小東記189,我知有人穿櫃底。  但以為冇事宜家,但原來個19 management 揾19 auditor audit, 真係要小心小心下廁

小妹係唔會做呢d野
當買個覺訓

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 melody473 於 2018-8-10 05:09 PM 發表

篇野好長。

仲有佢係9間謎網50的auditor, 接2399,682,2010,1190 等爛公司au ...
fake income, high debts , buy china stock wait for jump!

回覆 引用 TOP

有早知...

回覆 引用 TOP

7.5買, 咁高追 抵你坐艇la~ 睇個圖表接觸或高於7.5 都係around 20日, 而個時資金輪住炒2-3線股. 你有50000股成資金本明明有好多選擇ga wor~你係咪知道有咩消息出先?

32 123
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。