註冊 登入



打印

貿易戰玩完,恒指明天爆升

貿易戰玩完,恒指明天爆升 E-mail 此主題給朋友

[隱藏]
美國參議院在11日以88:11,以壓倒性的票數通過了一項決議,約束美國總統川普的關稅權力,這是美國會首度對川普行使總統關稅權力做出的立法行動,顯示出對於近來美中關稅戰的你來我往,參議院已經達到無法忍受的地步。


咁咪冇得玩囉.....


回覆 引用 TOP

咁就玩完,老普顏面何存


回覆 引用 TOP

咁簡單?


[隱藏]
股市依家波動,唔係大升就係大跌,
無咁易玩完囉貿易戰

小心為上



重有排玩啊,除非佢突然間死鬼咗[img]blob:https://finance.discuss.com.hk/9 ... c-96ab-59b8920c5f86[/img] 。


回覆 引用 TOP

肯定的,這兩天又重倉


引用:
原帖由 blueice500ml 於 2018-7-13 02:45 AM 發表

股市依家波動,唔係大升就係大跌,
無咁易玩完囉貿易戰

小心為上
無有錯,小心D先細水長流🍻



回覆 引用 TOP

一開始已經知道係打唔成,劇情需要,大家做場戲啫,貿易戰不成後,應該會再有其他新主題,例如北韓繼續製造核武........特朗普只係一個stock controller


回覆 引用 TOP

[隱藏]
一早都話大戶借機呃貨架啦

好彩有掃到平貨



無約束力的


回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 美麗傳𠄘 於 2018-7-13 01:08 AM 發表

美國參議院在11日以88:11,以壓倒性的票數通過了一項決議,約束美國總統川普的關稅權力,這是美國會首度對川普行使總統關稅權力做出的立法行動,顯示出對於近來美中關稅戰的你來我往,參議院已經達到無法忍受的地步。 ...
無約束力㗎傻仔



大家同一個祖宗 冇所謂啦 ! 愛國黨民族工作人員 要同化

在愛國黨民族工作人員心中, 佢係賊 你都應該係賊
美國有個儍總统!


123
美國内部打  也可繼續同中國打


回覆 引用 TOP

[隱藏]
做一哥唔係咁容易


回覆 引用 TOP

 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]




重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。


Copyright©2003- Discuss.com.hk Limited. All Right Reserved.
版權所有,不得轉載。