註冊 登入

[海外置業] 其實個羅敏莊成日叫人買d 納米泰國樓,又話咩港人熱捧,有無人會落疊?

其實個羅敏莊成日叫人買d 納米泰國樓,又話咩港人熱捧,有無人會落疊? E-mail 此主題給朋友

佢有乜可能會係投資專家?

如果港人熱捧就仲衰,即係當地人唔吼  

去到泰國仲要買d 200,300尺納米樓樓花,鬼會有2手market?

布吉死左人
你睇泰國副總理講啲咩先啦
仲去買樓?

租樓日日賺
租租日日淡
淡淡日日租
我絕無興趣買

但今日又見佢化行妝拍晒video推介d 納米樓

果句港人熱捧真係好銀耳

回覆 引用 TOP

佢太Hard Sell🤔

引用:
原帖由 孩子先生 於 2018-7-11 06:23 PM 發表

佢太Hard Sell🤔
最重要係我唔覺得佢識嘢。

引用:
原帖由 blueice500ml 於 2018-7-11 06:24 PM 發表

最重要係我唔覺得佢識嘢。
係呀,冇point

引用:
原帖由 孩子先生 於 2018-7-11 06:25 PM 發表

係呀,冇point
今日睇咗段,話好近BIG C SUPERMARKET,行2分鐘就到,咁就係最大賣點喎。 哈哈

熱門搜尋: 西裝訂造 不織布袋 婚紗晚裝 名牌 韓國時裝 日韓時裝
泰國二手樓市場不嬲有等卞無咩?

引用:
原帖由 blueice500ml 於 2018-7-11 06:26 PM 發表

今日睇咗段,話好近BIG C SUPERMARKET,行2分鐘就到,咁就係最大賣點喎。 哈哈
🤣🤣🤣👍👍👍

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 skyfun 於 2018-7-11 06:27 PM 發表

泰國二手樓市場不嬲有等卞無咩?
佢d 片完全無提。
嘩,d 樓細到,見到都唔開胃,仲猛咁講到好正咁

熱門搜尋: 激光去斑 豐胸 美容 去眼袋 醫學美容

回覆 引用 TOP

港奸,推D港人買垃圾。正仆街偽人

引用:
原帖由 胡姫爸爸 於 2018-7-11 06:29 PM 發表

同個ben sir一樣 ,完全唔明有乜資格叫人買外地樓

講真,就算睇個羅敏莊自己嘅track record,都好唔convincing

引用:
原帖由 胡姫爸爸 於 2018-7-11 06:29 PM 發表

唔知有無d c9阿毛真係會信

引用:
原帖由 blueice500ml 於 2018-7-11 06:46 PM 發表

唔知有無d c9阿毛真係會信
一定有

熱門搜尋: concealer 瘦面 eye cosmetic

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 blueice500ml 於 2018-7-11 05:52 PM 發表

佢有乜可能會係投資專家?

如果港人熱捧就仲衰,即係當地人唔吼  

去到泰國仲要買d 200,300尺納米樓樓花,鬼會有2手market?
過晒氣嘅偽人,用剩餘嘅名氣賣下廣告姐,信左而有損失?只可以怪自己。
根嘉讌嫲嫲,麵包買舖一撚模樣。
笨sir係買樓置富嘅人,有晒資格講下樓,佢無推人買,個贊助商廣告只見6號一個。

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。