註冊 登入

[新盤] 海翩滙 唔夠兩年前一萬蚊呎仲有包借 已經升左1倍 有無人買左

海翩滙 唔夠兩年前一萬蚊呎仲有包借 已經升左1倍 有無人買左 E-mail 此主題給朋友

差不多收樓啦

唔夠兩年前, 一萬蚊呎仲有包借
而家唔洗兩年, 依返乜都兩萬蚊呎, 已經升左1倍
華懋真係真良心發展商

個時都好似收左8000飛
諗返當年買兩房是否好難抽
而家就入伙興奮不?

廣告拍得幾靚
https://www.youtube.com/watch?v=r4F0LDkHXtA

引用:
原帖由 ryan111111 於 2018-6-7 06:57 AM 發表

差不多收樓啦

唔夠兩年前, 一萬蚊呎仲有包借
而家唔洗兩年, 依返乜都兩萬蚊呎, 已經升左1倍
華懋真係真良心發展商

個時都好似收左8000飛
諗返當年買兩房是否好難抽
而家就入伙興奮不?

廣告拍得幾靚
https://www.youtube.com/watch?v=r4F0LDkHXtA ...
華貓簡直就是終極便宜街坊系列,無奈還是有人不敢上車

引用:
原帖由 異域粗俗的豬豬 於 2018-6-7 07:01 發表

無記錯, 呎價$9XXX起步, 80%發展商按揭, 是旦有D入息比佢睇就批你

真係幫大家上車, 良心過政府, 真良心發展商

引用:
原帖由 異域粗俗的豬豬 於 2018-6-7 07:01 發表

如果而家搵返2年前講呢個盤既POST
睇返淡友講野一定好好笑
佢地一定講呢D

- 華X邊有咁好死, 肯定起埋D垃圾樓比你, 質素垃圾
- 呢D按揭推你去死, 邊個去借, 等到時供唔起被人收樓
- 將軍澳站都要10000/蚊咁貴, 個邊仲有大把供應, 到時跌到負資產咪喊

真係一萬蚊, 只係2016年8月既事

引用:
原帖由 ryan111111 於 2018-6-7 07:08 AM 發表

如果而家搵返2年前講呢個盤既POST
睇返淡友講野一定好好笑
佢地一定講呢D

- 華X邊有咁好死, 肯定起埋D垃圾樓比你, 質素垃圾
- 呢D按揭推你去死, 邊個去借, 等到時供唔起被人收樓
- 將軍澳站都要10000/蚊咁貴, 個邊仲有大把供應, 到時跌到負資產咪喊 ...
慘絕人寰⋯⋯2年前上車,等過ssd賣了也有百萬入帳。簡直完美無瑕

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ryan111111 於 2018-6-7 07:04 AM 發表

無記錯, 呎價$9XXX起步, 80%發展商按揭, 是旦有D入息比佢睇就批你

真係幫大家上車, 良心過政府, 真良心發展商
政府和華貓比真是玷污了良心兩字。華貓的全城匯,九龍塘的兩個項目比起其它發展商,真的可以說讓利。

引用:
原帖由 ryan111111 於 2018-6-7 07:13 AM 發表
https://lh3.googleusercontent.com/-OWoEroMX7tA/V8UkAYxJAaI/AAAAAAAAIII/pbNZLR9gPQw/s640/blogger-image--728033038.jpg

唉。

啟德的價格看著更心痛⋯⋯

引用:
原帖由 ryan111111 於 2018-6-7 07:13 AM 發表
https://lh3.googleusercontent.com/-OWoEroMX7tA/V8UkAYxJAaI/AAAAAAAAIII/pbNZLR9gPQw/s640/blogger-image--728033038.jpg

我19800呎元呎價,賣兩間俾你

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 異域粗俗的豬豬 於 2018-6-7 07:23 發表

唉。8375162
上年2月
而家同一條友, 同一間公司, 同一個呎價..
買呢到啦, 笑死

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 異域粗俗的豬豬 於 2018-6-7 07:23 發表

唉。8375162
你呢個都係上年年頭, 我呢個就剛好是一年前, 上年5月尾

引用:

發達啦

回覆 引用 TOP

好慘,無抽到

回覆 引用 TOP

想買都買吾到, 太多飛

回覆 引用 TOP

有fd入左三座開放式,三佰頭
下年放租10000冇難度

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。