註冊 登入

日本批發入貨

請問冇公司點開?

回覆 引用 TOP

精選樓盤
好多人做咗,盈利頗難

回覆 引用 TOP

我本人做緊網上賣嬰兒同品同玩具野
主要都係阿里到入貨 付款方式係用支付寶
依家想係日本搵供應同貨源
想問下我唔想親身去 因為聽講要有批發證先可以去 
想搵啲類似阿里咁樣既日本批發網 同埋付款方面點過數? 有無類似支付寶咁既型式呢? 謝謝🙏

請問有無邊個網有貓零食...........pet food

回覆 引用 TOP

謝謝分享, 物流可怎么處理?

回覆 引用 TOP

我有賣下化妝品,服飾咁。
而家住係日本,係日本有開公司做出口。
分享下,運輸真係周圍都差唔多,真係靠量多先抵(20kg 起). 同埋計體積重就基本啦。
藥妝唔係親自黎都唔建議啦,因為水位本身唔多,香港又愈來愈多。反而我覺得服裝仲有得做,水位高d, 但就考眼光。
寵物用品,上升中,如果有興趣,肯做下research其實ok 的,只不過要留意唔係間間集運都運得,因為有d 有肉類成份。
性玩具我未出口過,但有聽過好似都幾唔錯,如果有人接我諗我都會考慮下。
有其他野想知都可以問下,識嘅都樂意分享下

引用:
原帖由 KA=[ 於 2018-7-20 01:09 AM 發表

分享下,運輸真係周圍都差唔多,真係靠量多先抵(20kg 起). 同埋計體積重就基本啦。
藥妝唔係親自黎都唔建議啦,因為水位本身唔多,香港又愈來愈多。反而我覺得服裝仲有得做,水位高d, 但就考眼光。
寵物用品,上升中,如果有興趣,肯做下research其實ok 的,只不過要留意唔係間間集運都運得,因為有d 有肉類成份。
性玩具我未出口過 ...
想請教有無網可以買貓食品返香港尼

引用:
原帖由 KA=[ 於 2018-7-20 01:09 AM 發表

性玩具有無批發渠道?日本服飾係邊到入貨?係現成大牌子入貨定真係去批發市場入貨?

引用:
原帖由 Leviosa 於 2018-5-22 19:23 發表

NETSEA 我有ACC,但我想係日本亞馬遜上面賣返出去,日本亞馬遜賣家戶口我都有,不過啲批發價都唔係平得去邊,基本上係日本賣返都無肉食
Superdelivery 無NETSEA咁好,好多野都無,仲有好多大陸制造
我想知邊啲日本貨係歐美流行? 有無人係歐美住緊介紹下 ...
放網上賣?100日元的
產品好多外國人中意

引用:
原帖由 gympt888 於 2018-7-20 09:02 PM 發表

想請教有無網可以買貓食品返香港尼
有幫客運過,佢係樂天買,佢話樂天個價同出面街鋪差唔多。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 square1234567 於 2018-7-24 06:32 PM 發表

性玩具有無批發渠道?日本服飾係邊到入貨?係現成大牌子入貨定真係去批發市場入貨?
性玩具無。日本服飾做大牌子吧,日本d 批發市場d 款追唔到韓國😂

引用:
原帖由 Samurai2338 於 2018-7-26 12:51 AM 發表

放網上賣?100日元的
產品好多外國人中意
你指dai創d 產品?

回覆 引用 TOP

得個吉。。。
競爭又大,毛利又低、又系后手大把人做先,毫無優勢可言。。。

回覆 引用 TOP

引用:

想問下,如果用集運草埋一次過運黎HK, 邊間集運會抵用?

如果到時收到單係得一個人要,由super delivery 買完再送去日本集運點,再送黎HK ,其實都好唔化算吧?

想問埋有咩方法可以有netsea acc? 除左借人地址外?謝謝Ching

留名學習

回覆 引用 TOP

伸延閱讀
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。