註冊 登入

日本批發入貨

提示: 違規內容已被屏蔽
精選樓盤
引用:
原帖由 香煎肥肥 於 2018-5-29 12:51 PM 發表

Hi 你所講日本貨 是什麼類別 ?

食品、化妝品、玩具,其他??
我當時主打日用品或一些平價的日本時裝, 同uniqulo差唔多價位

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 排骨仔仔 於 2018-5-29 07:15 PM 發表

我想請教樓主 點申請NETSEA 賬號 係要去當地開定點?我上星期申請佐superdelivery 申請國際版 發現國際版貨量少過日本版 咁其實寄番香港賣應該揀申請日本版定國際版?請多多指教 我岩岩先開始學日本批發 有好多唔明 上網睇有啲批發又話要親自先可以申請 樓主可唔可以分享下 謝謝 ...
netsea 我要借我日本朋友個account先睇到, 但睇完有物流代運公司幫手買, 都好平
superdelivery我應該係國內版, 因為版面都係日文, 你香港有店面同識日文同埋地址係日本都可以申請到
不過我買都係搵物流公司, 因為退到部份消費稅, 所以個account只係用來睇貨。(superdelivery都試過買)

引用:
原帖由 tinchingtung 於 2018-5-30 11:59 AM 發表

多謝樓主分享
我都喺superdelivery 申請咗國際版,請問點先可以用集運呢?而且信用卡係咪要日本銀行嘅先可以用到?Thx!
集運出面有好多,
我在superdelivery買野用香港信用卡就可以

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 waijc312 於 2018-6-3 02:18 AM 發表

想請問樓主netsea可不可以用香港信用卡付款🙏🙏
netsea我係借朋友account同埋透過物流公司買, 所以唔知道

引用:
原帖由 沙田大榴槤 於 2018-6-3 02:23 AM 發表

有無咩好物分享
我之前係做日用品為主

回覆 引用 TOP

Netsea我有帳號,有興趣可以搵我

引用:
原帖由 dditto 於 2018-6-6 06:37 PM 發表

Netsea我有帳號,有興趣可以搵我
代購?

回覆 引用 TOP

新手留名學野

回覆 引用 TOP

留明

回覆 引用 TOP

我最近都係superdelivery開左ac,如果要用日本版買野,可以分享下用邊間集運?
利申:香港有門市

引用:
原帖由 waynelam1988 於 2018-6-5 10:38 AM 發表

netsea我係借朋友account同埋透過物流公司買, 所以唔知道
你好樓主 
本人係fb都開左網頁賣日本產品  感覺成效不大 所以想開鋪頭試試 之前都係親身去拎貨 最近係netsea開左account 原先想開埋superdelivary 但手續比較煩 要有好多證明先得 
所以想問下樓主 如果而家開舖會唔會好大風險?因為感覺網上生意有點飽和 比某幾個大型網購專頁 價錢做到好低 ☹️ 
希望可以比下意見 謝謝🙏🏻

引用:
原帖由 kuru 於 2018-6-12 11:17 PM 發表

你好樓主 
本人係fb都開左網頁賣日本產品  感覺成效不大 所以想開鋪頭試試 之前都係親身去拎貨 最近係netsea開左account 原先想開埋superdelivary 但手續比較煩 要有好多證明先得 
所以想問下樓主 如果而家開舖會唔會好大風險?因為感覺網上生意有點飽和 比某幾個大型網購專頁 價錢做到好低 ☹️ 
希望可以比下意見 謝謝🙏🏻 ...
如果你開到netsea, superdelivery應該冇問題, 因為superdelivery係易d,  反而我認知netsea係要日本公司先得, 所以我都係借日本朋友account

我感覺係就算實體鋪都係要網上draw人流, 網上draw人流咁可以租平d的樓上鋪, 起碼易守d,  不過我都觀望緊

介唔介意post或pm你個page黎睇下

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。