註冊 登入

日本批發入貨

睇電視見到杜如楓去北海道掃平野就度呢d所謂商機出黎獻世

無需懶有見識扮有分析,堅信gogogo!
之前gogogo,現在gogogo,以後gogogo!
gogogo forever!

回覆 引用 TOP

精選樓盤
有興趣做日本貨 謝謝分享
始終日本野質素有保證
而且online 市場係全世界,不只本地
可以WhatsApp 交流下

提示: 違規內容已被屏蔽
要唔要揾地方擺貸,之後再寄出

引用:
原帖由 水景頁 於 2018-5-28 06:35 PM 發表

要唔要揾地方擺貸,之後再寄出
日本那邊物流公司會幫你存貨, 你覺得夠就可一次過寄來香港

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 你樣衰 於 2018-5-27 11:42 PM 發表

留名學習,自己都想做日本代購
但真係唔簡單
好想知大概幾時回到本
基本上睇你點做, 如果fb ig賣, 開個專頁冇本, 然後你收左單先入貨, 都可以係無本

不過我覺得而家呢隻做法好難突圍

引用:
原帖由 waynelam1988 於 2018-5-29 10:38 AM 發表

基本上睇你點做, 如果fb ig賣, 開個專頁冇本, 然後你收左單先入貨, 都可以係無本

不過我覺得而家呢隻做法好難突圍
冇錯,好難吸引到客同儲客

引用:
原帖由 你樣衰 於 2018-5-29 11:50 AM 發表

冇錯,好難吸引到客同儲客
做4-5年前都可以, 而家要諗新方法。
大家有冇係做開架?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 waynelam1988 於 2018-5-29 10:40 AM 發表

我都想同有興趣的人交流下
你而家有冇開始做緊?

我而家仲係新手會員, 所以要努力出多post先升到做一級會員發到pm.
Hi 你所講日本貨 是什麼類別 ?

食品、化妝品、玩具,其他??

我想請教樓主 點申請NETSEA 賬號 係要去當地開定點?我上星期申請佐superdelivery 申請國際版 發現國際版貨量少過日本版 咁其實寄番香港賣應該揀申請日本版定國際版?請多多指教 我岩岩先開始學日本批發 有好多唔明 上網睇有啲批發又話要親自先可以申請 樓主可唔可以分享下 謝謝

多謝樓主分享
我都喺superdelivery 申請咗國際版,請問點先可以用集運呢?而且信用卡係咪要日本銀行嘅先可以用到?Thx!

想請問樓主netsea可不可以用香港信用卡付款🙏🙏

有無咩好物分享

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。