註冊 登入

2382 [July 27]《 舜宇光學科技 》綜合討論區 之 五

昨晚蘋果大揷,2018 今曰兇多吉少

精選樓盤
Apple 太偏重依賴iphone一瓣
不是咁好

引用:
原帖由 giantrobot 於 2018-4-20 09:19 AM 發表

昨晚蘋果大揷,2018 今曰兇多吉少
就好似之前2382咁,唯有坐定啦!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 wongduncan 於 2018-4-20 09:34 AM 發表

Apple 太偏重依賴iphone一瓣
不是咁好
所以我係有啲後悔,應該入返2382,唔好走去博2018反彈,雖然我覺得最後佢都會無野,但輸左時間值,又要捱下!

引用:
原帖由 galvinmang 於 2018-4-20 09:49 AM 發表

所以我係有啲後悔,應該入返2382,唔好走去博2018反彈,雖然我覺得最後佢都會無野,但輸左時間值,又要捱下!
我自己私底下是Apple products 硬fans
未有iphone 已經用佢d Mac
但詳細考慮過都無買apple 美股

2018 和iphone 關係太直接
貿易戰好易成風眼
就算不是被打壓
好易傳媒又吹憂累乜乜乜之類

引用:
原帖由 wongduncan 於 2018-4-20 09:54 AM 發表

我自己私底下是Apple products 硬fans
未有iphone 已經用佢d Mac
但詳細考慮過都無買apple 美股

2018 和iphone 關係太直接
貿易戰好易成風眼
就算不是被打壓
好易傳媒又吹憂累乜乜乜之類
其實傳媒又吹下,侵侵又出下口術,㩒低左啲價後,就益佢地自己友入哂貨,之後就坐火箭升返!而家係咁玩

回覆 引用 TOP

大戶質科技股落去 crazy

引用:
原帖由 giantrobot 於 2018-4-20 11:06 AM 發表

大戶質科技股落去 crazy
感覺已過最黑暗時期

Trump 攻擊amazon , 有猜測headquater2 選址有關,因為可以帶來new jobs, 現在twitter 攻擊突然靜哂

回覆 引用 TOP

由期係qq 一到配股價就質落去

回覆 引用 TOP

尋日係砂糖日,今日係屎日
聽日又係咩日

2018有機會破100😭

回覆 引用 TOP

睡星做咩事?

引用:
原帖由 HarrisLpm 於 2018-4-20 11:35 AM 發表

尋日係砂糖日,今日係屎日
聽日又係咩日
明天係休息日

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 wtfbro 於 2018-4-20 11:46 AM 發表

睡星做咩事?
蘋果美股大跌昨晚

引用:
原帖由 giantrobot 於 2018-4-20 11:52 AM 發表

蘋果美股大跌昨晚

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。