• 瀏覽: 229,284
  • 回覆: 825
  • 追帖: 38
引用:
原帖由 Larryhui 於 2018-4-17 09:08 AM 發表

12座中高層B室兩房845萬
依間是好野,景觀望晒成個Kai Tak, 值既。

熱賣及精選
引用:
原帖由 Larryhui 於 2018-4-17 09:08 AM 發表

12座中高層B室兩房845萬
1000萬才合理
雖然12座購物飲食搭車不方便

引用:
原帖由 erfans 於 2018-4-17 09:18 AM 發表

依間是好野,景觀望晒成個Kai Tak, 值既。
上年7月份,同座中低層,成咗645萬。

引用:
原帖由 Larryhui 於 2018-4-17 10:11 AM 發表

上年7月份,同座中低層,成咗645萬。
只可惜LC成交大部分係平價,對商場面壁單位,承接力麻麻
報紙又無點報破頂成交

各位師兄師姐有冇停車場抹車公司推介?假日車每星期只需抹兩三次。謝謝!

今日下午城規會有結果關於VTC的興建如否!

今週CCL呎價大升

引用:
原帖由 bonebone2046 於 2018-4-20 12:24 PM 發表

今日下午城規會有結果關於VTC的興建如否!
請問有結果嗎?

引用:
原帖由 cf99 於 2018-4-21 12:02 AM 發表

請問有結果嗎?
未有結果,亦未有公布幾時會有結果

一日冇可能考慮得晒咁多意見做裁決

擺到明用拖字訣! 俾VTC更多時間造勢同埋免激起更多民怨影響來屆區議會選情!

引用:
原帖由 greenie09 於 2018-4-21 10:26 AM 發表

擺到明用拖字訣! 俾VTC更多時間造勢同埋免激起更多民怨影響來屆區議會選情!
本來對譚文豪呢d反政府,港毒議員好反感
今次事件我都想俾個讚佢

引用:
原帖由 greenie09 於 2018-4-21 10:26 AM 發表

城規委員都知規劃署及VTC打茅波,明知九龍東人口多,配套少,居民必定強烈反對。

觀塘麗港城連環升見八球。中原地產湛志強表示,12座高層B室海景戶,實用面積522方呎,剛以830萬元成交,呎價15,900元,創屋苑兩房戶歷來最高成交價。賣方2004年以260萬元買入,14年升值2.2倍,賬面獲利570萬元。另同座低層C室,同面積,亦以800萬元售出,呎價15,326元。

呢區討論真係好靜
嘉湖熱鬧好多

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]