• 瀏覽: 235,193
  • 回覆: 825
  • 追帖: 38
求三期月租車位,謝謝

熱賣及精選
好耐冇入嚟,藉此機會向各位街坊拜個早年,祝各位:

出入平安 龍馬精神
財源廣進 新年進步

願疫情快過,一切回復正常!

引用:
原帖由 HY2020 於 2020-7-26 01:41 PM 發表

如果淨係做全屋油油翻新,可唔可以唔向管理處申請裝修?
如果是業主親自操刀油油,同埋油油時閂埋大門,唔影響鄰居,理應唔使申請。

Japanboy 好掛住你呀,好耐冇見你喇

引用:
原帖由 physicalgym 於 2021-2-18 10:22 發表

X2

引用:
原帖由 bluejays 於 2021-2-19 01:06 AM 發表

X2
X3

9歲童瞓上格床疑經氣窗墮樓
要碌得出去...一定好高難度, 個窗咁窄, 外面仲有窗台

https://skypost.ulifestyle.com.hk/article/2889479/男童墮樓|麗港城9歲男童瞓上格床 疑意外從睡房氣窗墮斃

引用:
原帖由 ft907 於 2021-3-2 11:24 AM 發表

9歲童瞓上格床疑經氣窗墮樓
要碌得出去...一定好高難度, 個窗咁窄, 外面仲有窗台

https://skypost.ulifestyle.com.hk/article/2889479/男童墮樓|麗港城9歲男童瞓上格床 疑意外從睡房氣窗墮斃
呢單野警察又係唔駛查就話死於意外
真係好恐怖!!!!

引用:
原帖由 海邊笨拙的榴槤 於 2/3/2021 14:41 發表

呢單野警察又係唔駛查就話死於意外
真係好恐怖!!!!
咁無端端又冇理由有人推佢落街嘅

引用:
原帖由 ft907 於 2021-3-2 03:28 PM 發表

咁無端端又冇理由有人推佢落街嘅
背後可能有什麼內情都未定
太唔合理了!公安又唔知會唔會忍暪左咩消息呢!?

其實最有可能就係主人房跌出去,個氣窗比其他房高好多,出面亦冇平台。

請問關於 香港寬頻1000M 上網服務 情況好嗎?服務好嗎?

引用:
原帖由 Maaka 於 2021-4-21 14:42 發表

請問關於 香港寬頻1000M 上網服務 情況好嗎?服務好嗎?
用過四年冇投訴,舊年因cut budget轉咗有線200M, $48.

引用:
原帖由 physicalgym 於 2021-2-18 10:22 AM 發表

多謝各位街坊記掛, 好耐冇入嚟, 大家好嗎?
我上月返過一次麗港城, 一期商場內的食肆變化頗大, 選擇多咗, 各位有乜好介紹

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]