• 瀏覽: 92,576
  • 回覆: 195
  • 追帖: 25
第二版已滿,大家可以在這裡繼續討論,謝謝。

熱賣及精選
企硬,唔click嘢,向毒果說不。
教協人渣=洗腦專家=名師出膠徒

引用:
原帖由 toledo 於 2017-12-1 10:19 AM 發表

Thanks
想拜託二座B室的Ching幫手!
一座高層B室有缺德人士經常在面向保安道的露台吸煙,然後隨手把煙盒包裝及煙頭掉往樓下。
相信是大約30/F或以上的住戶。
麻煩二座高層B室Ching得閒望過對面留意下,如能拍照更好,我可以交給管理處或報警處理。

引用:
原帖由 gavintsui 於 2017-12-1 09:35 AM 發表

Thanks

引用:
原帖由 gavintsui 於 2017-12-1 09:35 AM 發表

謝謝。

引用:
原帖由 toledo 於 2017-12-1 06:38 PM 發表

今日又收到信,係昇捷發出。

問題係:如果無人通風報訊,昇捷點會知呢?屋苑有人做二五仔?
師兄可以說明白一點嗎?

我也想知
需然我地都十拿九搵誰是個鬼頭仔...
仲要過去一周係咁搞我地的主腦

昇捷封信係冇署名冇職位冇公司印的
連一般公司有的檔案號都冇
星捷都叫有iso 認證
信件要冇number 幾乎係冇可能

係咪真係間野出都唔知
一張張加個JPEG heading ...

向星節放料人都幾關心屋苑, 可以聯絡到一間大公司, 而呢間大公司又會信佢既 

引用:
原帖由 toledo 於 2017-12-1 06:38 PM 發表

今日又收到信,係昇捷發出。

問題係:如果無人通風報訊,昇捷點會知呢?屋苑有人做二五仔
會所8下所有入標公司建議書, *節真係相當 "了解" 喜雅, 似係度住咗一段時間 ,
會唔會有住客係呢個公司做架

一幢幾年樓齡既樓, 點解要整呢樣整個樣, 整啲唔等駛既野, 最終又係我哋業主比找數, 乜唔係要幫業主慳錢既咩 ?

估計放料人冇出現

引用:
原帖由 onkyobubu 於 2017-12-2 02:37 PM 發表

估計放料人冇出現
精人出口笨人出手😂

今日一有人講678,好人之一即走佬

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]