• 瀏覽: 259,413
  • 回覆: 969
  • 追帖: 28
引用:
原帖由 royfung1987 於 2017-11-22 04:20 PM 發表

真係感謝師兄

其實我一年前開過,但係被del左, 睇返資格先知我唔夠料開😂😂

Btw 因為我九龍搬入去, 好想了解下週邊配套, 想搵d師兄姐 照應下

我久唔久都會入去睇下佢個情況

聽上面d師兄 ...
師兄 你好
我都係由九龍搬入去, 加上第1次置業, 都希望可以快D適應

熱賣及精選
兩位師兄都咁識貨來屯門買䨇寓

大家其實買左邊個坐向?
我買左南翼e ,本身預算唔多

引用:
原帖由 呢個可愛的牛 於 2017-11-22 10:33 PM 發表

師兄 你好
我都係由九龍搬入去, 加上第1次置業, 都希望可以快D適應
南C

引用:
原帖由 廚房扁扁的菠菜 於 2017-11-23 08:34 AM 發表

大家其實買左邊個坐向?
我買左南翼e ,本身預算唔多
個人認為南翼E 唔錯呀, 算四四方方, 開則算唔錯

引用:
原帖由 呢個可愛的牛 於 2017-11-23 10:15 AM 發表

個人認為南翼E 唔錯呀, 算四四方方, 開則算唔錯
算是不錯,但家人說對警署不太好。

引用:
原帖由 廚房扁扁的菠菜 於 2017-11-23 10:29 AM 發表

算是不錯,但家人說對警署不太好。
對警署有什麼問題? 風水問題?

中/高層應該問題不大, 景觀開揚

我覺得北冀向海單位比起南冀向海單位景觀更優勝!

我都係首置阿,咁岩既

我北e

信風水的人會覺得對住警署係有煞氣,但風水不信則無,反而我覺得擔心向海單位對面的綜合大樓天台的十幾支手機發射天線多啲

自己住得開心就得啦

唔需要理人地, 南北E都係好野

好奇一問,大家當初買䨇寓係用發展商的律師,定係自己找律師?

各位鄰居,大家好。
2018年頭可以收樓就太好了。

引用:
原帖由 2gethertm 於 2017-11-23 06:39 PM 發表

好奇一問,大家當初買䨇寓係用發展商的律師,定係自己找律師?
我係自己找律師

聽聞用發展商的律師會較快通知收樓?

引用:
原帖由 royfung1987 於 2017-11-23 04:05 PM 發表

我都係首置阿,咁岩既

我北e
北E景觀其實好靚啊,廳完全無敵屯門河景!

附件

842D745F-2DE3-4FC6-BB54-B0CF46F950F2.jpeg(432.97 KB)

2017-11-24 01:21 PM

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]