• 瀏覽: 698,173
  • 回覆: 2,169
  • 追帖: 118
海之戀預計關鍵日期: 2018年9月30日

愛炫美預計關鍵日期: 2019年6月30日

呢度已經變晒質,成為某d人洗版賺錢既最佳平台
熱賣及精選
引用:
原帖由 dbling 於 2017-10-26 12:11 AM 發表

海之戀預計關鍵日期: 2018年9月30日

愛炫美預計關鍵日期: 2019年6月30日
唔該晒ching申請開帖,海之嘅朋友終於有專區

小妹5座兩房向西,海之愛炫準業主大家交流吓吖

👏👏又有我哋的專區,多D交流下,交換愛之戀嘅情況

引用:
原帖由 中環謝皮的壽包 於 2017-10-26 04:54 PM 發表

👏👏又有我哋的專區,多D交流下,交換愛之戀嘅情況
隔離荃城匯好熱鬧啊, 海之戀/愛炫美嘅朋友快D入唻集合啦

賣剩幾多伙?
引用:
原帖由 juchingchu 於 2017-10-26 05:18 PM 發表

隔離荃城匯好熱鬧啊, 海之戀/愛炫美嘅朋友快D入唻集合啦

引用:
原帖由 juchingchu 於 2017-10-26 07:51 AM 發表

小妹5座兩房向西,海之愛炫準業主大家交流吓吖
向西?自住呀?好熱嫁喎

引用:
原帖由 性感的Lin頭 於 2017-10-26 06:32 PM 發表

向西?自住呀?好熱嫁喎
係呀向西自住,無辦法啦,向南overbudget呀。我本身唔怕熱,希望ok啦

引用:
原帖由 juchingchu 於 2017-10-26 06:35 PM 發表

係呀向西自住,無辦法啦,向南overbudget呀。我本身唔怕熱,希望ok啦
小妹都入左貨愛炫美5B座D室 向南

向南正呀,高中低層呀?。其實5ABC座個lobby係咪通架?

引用:
原帖由 juchingchu 於 2017-10-26 06:48 PM 發表

向南正呀,高中低層呀?。其實5ABC座個lobby係咪通架?
係通嘅

引用:
原帖由 juchingchu 於 2017-10-26 06:48 PM 發表

係呀,我睇過其他樓都係咁分,都係通嫁,之不過係搭嗰部lift唔同嫁咋

引用:
原帖由 性感的Lin頭 於 2017-10-26 07:15 PM 發表

係呀,我睇過其他樓都係咁分,都係通嫁,之不過係搭嗰部lift唔同嫁咋
咁都可以搭隔離座個呀

引用:
原帖由 中環謝皮的壽包 於 2017-10-26 07:06 PM 發表

係通嘅
ching都係5座嗎?

引用:

入左低層,開頭都唔係幾想買低層,但個AA話低層又係有海景,高層又係有海景,點解有平唔買平。
所以聽左佢講 買低層

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]