• 瀏覽: 305,635
  • 回覆: 1,306
  • 追帖: 94
屯門未來10年應該會另有一個天地

熱賣及精選
疊茵成左單新高價

引用:
原帖由 Micky5 於 2017-6-14 01:54 PM 發表

疊茵成左單新高價
http://ps.hket.com/article/1835645/屯門疊茵庭兩房戶465.8萬沽

超過12000尺,買到鐵路沿線兩房,新業主執到好野

星堤長期好低水。有車住個度都幾好丫。又新。又係新鴻a。管理費唔知貴唔貴

引用:
原帖由 herman_li 於 2017-6-14 02:35 PM 發表

星堤長期好低水。有車住個度都幾好丫。又新。又係新鴻a。管理費唔知貴唔貴
見到星封堤,就好懷念星堤兄了

到我解辣後, 都唔知仲換唔換到樓... 升得咁快

引用:
原帖由 gstyle757 於 2017-6-14 04:53 PM 發表

到我解辣後, 都唔知仲換唔換到樓... 升得咁快
師兄層樓升得快代表自己物業升值緊

我敢大膽假設屯門再過多10年會成為香港重要地區之一,無人會再帶有色眼鏡睇屯門!

引用:
原帖由 projectdicky 於 2017-6-14 02:19 PM 發表

http://ps.hket.com/article/1835645/屯門疊茵庭兩房戶465.8萬沽

超過12000尺,買到鐵路沿線兩房,新業主執到好野
睇下年底可唔可以升穿五球

引用:
原帖由 bbsuperbb 於 2017-6-14 05:17 PM 發表

我敢大膽假設屯門再過多10年會成為香港重要地區之一,無人會再帶有色眼鏡睇屯門!
理據何在?

引用:
原帖由 bbsuperbb 於 2017-6-14 05:17 PM 發表

大灣區,港珠澳大橋,新鐵路加其他基建,未來10年可繼續跑贏大市

引用:
原帖由 ming2399 於 2017-6-14 05:24 PM 發表

理據何在?
前海發展
大型機建-港珠澳/機場隧道,屯九(如果起得成)
東大嶼發展
區內發展-工廈改建/舊樓重建
北環線
機場三跑
屯門西繞

引用:
原帖由 bbsuperbb 於 2017-6-14 05:30 PM 發表

前海發展
大型機建-港珠澳/機場隧道,屯九(如果起得成)
東大嶼發展
區內發展-工廈改建/舊樓重建
北環線
機場三跑
屯門西繞
但是大部分人都要出市區搵食,即使咁多基建都睇唔到有轉機,現時屯門樓市旺主因易上車。申利我住屯門、返工東九

遲d可能改左要番大陸番工

比例畢竟係小數

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]