• 瀏覽: 21,620
  • 回覆: 123
  • 追帖: 2
係災,係升災

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 rayrayccw 於 2017-4-25 01:09 PM 發表

萬五一呎,爆煲後就算一萬元呎樓主都係無錢買
呢句真

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 rayrayccw 於 2017-4-25 01:09 PM 發表

萬五一呎,爆煲後就算一萬元呎樓主都係無錢買
哈哈.. 知得幾多呀你

回覆 引用 TOP

太平啦!

起碼二千個

引用:
原帖由 terada 於 2017-4-25 01:49 PM 發表

太平啦!

起碼二千個
有咁嘅一天,
你睇昨日歐洲股票升破歷史高位!

不寄他人先寄我.
應緣我是別茶人.

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 小西折災 於 2017-4-25 09:32 AM 發表

如果連居屋都創新高, 即係樓市就快見頂大跌, 大家做好心理準備..

http://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/finance/20170424/bkn-20170424160355401-0424_00842_001.html

居屋愈賣愈貴,最新紀錄已逼近9球價位成交。中 ...
太貴,買帝峰黃段好過啦

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 小西折災 於 2017-4-25 09:32 AM 發表

如果連居屋都創新高, 即係樓市就快見頂大跌, 大家做好心理準備..

http://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/finance/20170424/bkn-20170424160355401-0424_00842_001.html

居屋愈賣愈貴,最新紀錄已逼近9球價位成交。中 ...
真搞笑…偷改標題已不在話下,憑咩晌度9up,話出左呢單創新高紀錄=樓災將現?

回覆 引用 TOP

對無產者來說這是升災。

回覆 引用 TOP

好恐怖

回覆 引用 TOP

租樓等跌好輕鬆

回覆 引用 TOP

其實富榮花園係正市區中心地段,又有櫻桃街公園分隔。近奧運站和大商場,連大停車場,方便出入。
8百幾萬買三房2廁,唔算貴,市場唔係好多選擇。
有就通知聲。

紙幣陰司紙化,量寬之下,打工仔一定是最遲受惠的一群, 亦即是受苦的的一群.
炒炒炒

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 mascay 於 2017-4-25 02:59 PM 發表

其實富榮花園係正市區中心地段,又有櫻桃街公園分隔。近奧運站和大商場,連大停車場,方便出入。
8百幾萬買三房2廁,唔算貴,市場唔係好多選擇。
有就通知聲。
class 不及隔離帝峰呢

炒…炒…炒

回覆 引用 TOP

好平丫

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]