3800 保利協鑫 同盟會

穿0.8買

熱賣及精選
一齊等

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 KKKay 於 2017-5-29 11:19 AM 發表

穿0.8買
有機會㗎⋯⋯

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Thesheep1 於 2017-5-29 10:13 AM 發表

0.83做緊,C兄仲持有?
上星期都提過 "之前排$0.91入唔到,依家$0.86唔敢入"

原來大魔出埋報告話睇6毫幾。

依家心大心細睇下咩位入返d
師兄點睇?

走勢一浪低於一浪,繼續尋底格局 .......

回覆 引用 TOP

ching 唔好出post 害人啦⋯⋯愈推愈跌啦⋯⋯自己唔入叫人入

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Al-Qaida 於 2017-5-31 11:22 AM 發表

上星期都提過 "之前排$0.91入唔到,依家$0.86唔敢入"

原來大魔出埋報告話睇6毫幾。

依家心大心細睇下咩位入返d
師兄點睇?
如股災到,隻野可能到$0.2

依家俾我既感覺D樓市好crazy 同97年可比!

別 人 笑 我 太 瘋 癲.我 笑 他 人 看 不 穿

回覆 引用 TOP

3800 唔係唔好,不過隻野借錢無限投資,驚佢還唔到息

回覆 引用 TOP

ching 唔好出post 害人啦⋯⋯愈推愈跌啦⋯⋯自己唔入叫人入

上個POST 果時3800 仲有1.0X 時我已叫大家唔好再推POST, 隻野只會越叫越跌, 而家0.82 比果時跌左25%
真係唔好再害人啦, 小心生仔冇屎忽

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 h50868 於 2017-5-27 05:44 PM 發表

望在好耐,下星期排0.85 入五萬股玩短線先
入左未

回覆 引用 TOP

今日成交咁大,有D散水feel

回覆 引用 TOP

琴日入左386, 今日已sold

執$3000

出post 個d 就係想推人去接佢地d貨lor, 點知愈推愈低,比機會大戶沽空散貨🙄

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Thesheep1 於 2017-6-2 06:25 PM 發表

琴日入左386, 今日已sold

執$3000
恭喜
不過我好少咁玩

引用:
原帖由 Al-Qaida 於 2017-6-2 08:56 PM 發表

恭喜
不過我好少咁玩
袋袋平安好過,而家Rsi已達超買,隨時調整! 玩一、二日食糊好過 (*¯︶¯*)

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。