• 瀏覽: 8,305
  • 回覆: 19
免費MPF 整合? 方便?

回覆 引用 TOP

整合就都方便,用落方唔方便好個人。

香港是一個悲情城市,只有所謂言論自由,卻沒有沉默的自由。
討論變為喧鬧,只有立場,沒有真相。
非黑即白的思維,歸邊的思想,執著於個人化的正義就大叫這是公義。利用抹黑取得利益,欺善怕惡的行為,成為新文化標準了...

回覆 引用 TOP

用緊,幾好.

回覆 引用 TOP

容易用嗎??????要手續$?

回覆 引用 TOP

我家陣好僧呢間野= =

非黑即白的思維,歸邊的思想,執著於個人化的正義就大叫這是公義。利用抹黑取得利益,欺善怕惡的行為,成為新文化標準了...
引用:
原帖由 銀之練金術師 於 2017-3-24 11:10 PM 發表

我家陣好僧呢間野= =
Why. 師兄可以討論一下比大家知道啊?

引用:
原帖由 kookoo2011 於 2017-3-24 11:11 PM 發表

Why. 師兄可以討論一下比大家知道啊?
呢個純粹私人恩怨....

同佢表現無關。

引用:
原帖由 銀之練金術師 於 2017-3-24 11:14 PM 發表

呢個純粹私人恩怨....

同佢表現無關。
都討論一下啦

引用:
原帖由 kookoo2011 於 2017-3-24 11:16 PM 發表

都討論一下啦
功能基金上近乎零

無真正保本機制既保守型基金存在。

同市面比較既話,無咩突出之處咁

但會有慣性客戶群,因為係銀行MPF。 老細至愛。

回覆 引用 TOP

呢間PK呃人公司 我買香港股票基金100%高回報組合
戶口有10幾萬 2016年香港個股市約19000點 現時約24000點
大家吾好以為會賺錢 DKLM
啱啱收到信 一季蝕咗3000幾……
打電話問佢地 佢地講吾清楚喎 無得查架 頂佢個肺呃錢既

引用:
原帖由 豬頭發 於 2017-3-27 02:10 PM 發表

呢間PK呃人公司 我買香港股票基金100%高回報組合
戶口有10幾萬 2016年香港個股市約19000點 現時約24000點
大家吾好以為會賺錢 DKLM
啱啱收到信 一季蝕咗3000幾……
打電話問佢地 佢地講吾清楚喎  ...
用返現時。 會理想d

BCT

引用:
原帖由 kookoo2011 於 2017-3-27 02:11 PM 發表

用返現時。 會理想d
自己用嚟買收息股冇咁嬲

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 豬頭發 於 2017-3-27 02:12 PM 發表

BCT
我有好幾間公司

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]