• 瀏覽: 14,216
  • 回覆: 164
  • 追帖: 1
熱賣及精選
提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 包不同 於 2016-11-17 12:06 PM 發表

搵埋公屋呀
依家講緊正常大部份私樓市場呀
公屋居屋都未識分?

引用:
原帖由 馬神-羸硬傻淡 於 2016-11-17 12:11 PM 發表

公屋居屋都未識分?
分享咗點樣2013冇成交仲搵到錢未呀?

引用:
原帖由 自我的獅子 於 2016-11-17 12:10 PM 發表

要年年租樓睇錯市呀!
睇錯市市場會懲罰佢啦.好淡都有人講.
責任自負.唔通聽唱好買咗樓之後跌會賠返咩.
聽淡淡講唔買又無其投資白交租亦與人無尤.

本人所發表的文章及圖片,均不構成任何投資的邀約或建議。
如有任何人因本人所發表之言論而導致任何損失,需自行承擔,與本人無關。
引用:
原帖由 包不同 於 2016-11-17 12:11 PM 發表

咩唔敢面對呀,師兄講乜呀,你兩個一人講人阿媽,一人無端端話唔敢面對居屋,講野之前有冇協調過先。
講緊你唔敢面對居屋高價成交個案

又唔敢面對有錢佬掃樓個案

樓既供應就係咁多!邊個搶樓都係減少供應!

回歸討論吧!用笑遮醜無無意義既!

留名等睇新盤大劈價放售

939, ES8
人地一家團圓,竟然被自私自利既人扭曲到變為一件羞恥既事。

引用:
原帖由 wahtin 於 2016-11-17 12:18 PM 發表

睇錯市市場會懲罰佢啦.好淡都有人講.
責任自負.唔通聽唱好買咗樓之後跌會賠返咩.
聽淡淡講唔買又無其投資白交租亦與人無尤.
樓主成日屈人AA, 咁請番查成交個案啦,香港買賣樓,大部份時間係賺定蝕?

大部份時間懲罰緊邊個?

同高登言論一樣,無樓就係最惡?唔支持泛佔中就係五毛同一例子?

扮理性討論?

[ 本帖最後由 自我的獅子 於 2016-11-17 12:24 PM http://i.discuss.com.hk/d/images/r10/iphoneD.jpg 編輯 ]

引用:
原帖由 自我的獅子 於 2016-11-17 12:19 PM 發表

講緊你唔敢面對居屋高價成交個案

又唔敢面對有錢佬掃樓個案

樓既供應就係咁多!邊個搶樓都係減少供應!

回歸討論吧!用笑遮醜無無意義既!
面咩對呀,又唔係我買了要坐艇,你叫個居屋買家面對未來三年好過啦

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]