• 瀏覽: 14,322
  • 回覆: 164
  • 追帖: 1
引用:
原帖由 kk452 於 2016-11-16 11:08 PM 發表

我都是包博士粉絲, 其他淡淡已經潛晒
得返包兄一個玩咋....
全世界都是好友時,就是冧市時,畢菲特名句。

熱賣及精選
引用:
原帖由 kk452 於 2016-11-16 11:08 PM 發表

我都是包博士粉絲, 其他淡淡已經潛晒
得返包兄一個玩咋....
佢 d 同事收工啦!

香討五毛四存加  還我純淨香討
引用:
原帖由 包不同 於 2016-11-16 11:04 PM 發表

加油!
初時睇你幅頭像覺得好核突,而家越睇越有型.醒.

本人所發表的文章及圖片,均不構成任何投資的邀約或建議。
如有任何人因本人所發表之言論而導致任何損失,需自行承擔,與本人無關。
引用:
原帖由 wahtin 於 2016-11-16 11:10 PM 發表

初時睇你幅頭像覺得好核突,而家越睇越有型.醒.
咪成日用吹水呢招淹貼啦,呢個主題給點意見好嗎,你咁熟行頭。

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 包不同 於 2016-11-16 11:13 PM 發表

你攪錯了.我真喺你粉絲嚟架,你梗喺無睇晒你出帖我回嘅post.

本人所發表的文章及圖片,均不構成任何投資的邀約或建議。
如有任何人因本人所發表之言論而導致任何損失,需自行承擔,與本人無關。
引用:
原帖由 包不同 於 2016-11-16 11:13 PM 發表

你呢 d 單單打打既 post 我完全討論唔到,但又想幫你賺多十元八塊,好矛盾!

香討五毛四存加  還我純淨香討
引用:
原帖由 馬神-羸硬傻淡 於 2016-11-16 11:25 PM 發表

我日日都見到破頂新聞,減價就見唔到,你想人放盤? 難啲喇,好友齊齊對抗aa, 堅決不放盤,拿,我唔係話你係aa呀
支持你!

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]