• 瀏覽: 73,586
  • 回覆: 814
  • 追帖: 16
地鐵站沿線物業好多,好多都有市場,而且有橋相連,去港島返工或九龍灣返工都方便。直資學校也有幾間。

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
係幾好住的!

回覆 引用 TOP

夠多單位同屋苑揀

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 奇葩奇葩 於 22/10/2016 07:35 發表

地鐵站沿線物業好多,好多都有市場,而且有橋相連,去港島返工或九龍灣返工都方便。直資學校也有幾間。
經過20多年嘅發展配套10完善

回覆 引用 TOP

的確係幾好。體育館又多,商場又多。打風落雨都唔駛行地面就到地鐵。好方便。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 藍泡泡3 於 2016-10-22 09:23 AM 發表

返大陸仆直,去機場仆
直,去港珠澳仆直,食野貴到他媽
度度都話遠每區買一間law

回覆 引用 TOP

如果住tko上班方便同近家人,我都搬去tko

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 藍泡泡3 於 2016-10-22 09:23 AM 發表

返大陸仆直,去機場仆
東涌咪係全香港最好住嘅地方?

回覆 引用 TOP

堆田區 仲話好 吹北風嗅到嘔,

夏天朝濕天去參觀下啦 10樓以上變左雲海住果區要兩部抽濕機先掂,住兩年牆壁起哂泡泡

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 focus_on 於 2016-10-22 11:53 AM 發表

堆田區 仲話好 吹北風嗅到嘔,

夏天朝濕天去參觀下啦 10樓以上變左雲海住果區要兩部抽濕機先掂,住兩年牆壁起哂泡泡
你把口嗅到自己個鼻吓嘛, 住左天晉兩年幾全冇嗅味, 春天回南時有d霧氣, 同之前住太古城差不多, 都係1部抽濕機, D牆一啲事都冇

回覆 引用 TOP

人太多, 唔好般入嚟啦

回覆 引用 TOP

引用:

返大陸仆直,去機場仆
搭A29好快就到

回覆 引用 TOP

尋日8號風球,無入任何糧食,早上去飲茶,飲完去街市買料打邊爐,成程無用過傘無濕過身。成商場都不知幾多人。

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]