• 瀏覽: 64,674
  • 回覆: 408
  • 追帖: 13

熱賣及精選
一日重有噉的人看淡都未到跌的時候。單是香討,唱淡的最小有四成人。

真想樓價跌下

香港樓價會不斷上升!到現在也大把人爭奪,有錢都未必買到,大陸人不斷買買買,香港樓只有不斷升升升,今年也不斷創新高

樓主快賣你手上嗰層樓吧

花自飄零水自流
有正苦照,點會跌,成日攪甚麽公屋政察,有鬼用咩!揾番兩萬個單位,二十年不能轉售,全部八百至一千蚊尺,樓唔死。。。即死。

我覺得比97更高更貴。爆煲後果不堪設想。

引用:
原帖由 百籃嘿 於 2016-10-20 01:09 AM 發表

樓主快賣你手上嗰層樓吧
x2

引用:
原帖由 mjmj23 於 2016-10-19 11:41 PM 發表

此板一大堆睇淡,還要已經好幾年了
成日話啲淡友講左幾年都買唔到樓,樓價一直冇下跌,係因為低息環境一點沒變又新供應係幾乎零。未來美國加幾多息唔知,新供應實際有冇政府講嘅咁多又係唔知,但各方面都係會加呢個可以預期,情況唔同左喇,今次呢炸購買力根本好多人係勉強追上車啫

引用:
原帖由 ycleungdickson 於 2016-10-20 12:40 AM 發表

一日重有噉的人看淡都未到跌的時候。單是香討,唱淡的最小有四成人。
你自己數數上面留言睇淡有幾個人?睇好又幾個人?

無眼睇

引用:
原帖由 annabb 於 2016-10-20 03:48 AM 發表

你自己數數上面留言睇淡有幾個人?睇好又幾個人?
哈哈!!!我都希望多 d 淡淡,因為我重要入貨,未入夠。

引用:
原帖由 cybercity123456 於 2016-10-20 12:09 AM 發表

2003 賣完即買
03年入貨師兄勁既然用股市與樓市比喻,師兄03至13年期間股市有冇斬獲?

好多人2010年睇淡到而家,都5爭在睇多幾年-雖然是很2痛苦

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]