• 瀏覽: 12,060
  • 回覆: 46
  • 追帖: 1
我見佢兩房開則幾好,而且以新盤2房黎講, 5m左右算可以接受

但似乎交通好唔方便, 附近乜都冇, 出中環番工應該幾難頂
有冇師兄分享下?

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
引用:
原帖由 aw1988 於 2016-10-19 11:01 AM 發表

我見佢兩房開則幾好,而且以新盤2房黎講, 5m左右算可以接受

有冇師兄分享下?
不如親身去走轉,順便睇埋滿名同星堤。由青公坐巴士去中環超方便。

回覆 引用 TOP

好遠。。。唔好中計。。

回覆 引用 TOP

鬼佬就話fantastic lor, 睇你信唔信佢喇

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 clogalaxy 於 2016-10-19 11:32 AM 發表

不如親身去走轉,順便睇埋滿名同星堤。由青公坐巴士去中環超方便。
最煩係仲要駁車落青公

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Marthaa 於 2016-10-19 11:50 AM 發表

好遠。。。唔好中計。。
所以我仲諗緊抽唔抽 雖然抽都未必㨂到平盤

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 aw1988 於 2016-10-19 12:39 PM 發表

最煩係仲要駁車落青公
give and take.  想方便就愛琴海岸啦,平靚正。如你budget近6m,也可考慮深井碧堤。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 clogalaxy 於 2016-10-19 12:42 PM 發表

give and take.  想方便就愛琴海岸啦,平靚正。如你budget近6m,也可考慮深井碧堤。
愛琴其實都ok
碧堤就有點overbudget

回覆 引用 TOP

Amazing! Beautiful!  Fantistic!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 aw1988 於 2016-10-19 01:05 PM 發表

愛琴其實都ok
碧堤就有點overbudget
愛琴真係好正,對面又有超市,但要裝修。NAPA唯一優勢係唔洗執已可入住。

你返中環青公好適合。不過如果生活圈子在東九,青公咪攪。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 clogalaxy 於 2016-10-19 01:14 PM 發表

愛琴真係好正,對面又有超市,但要裝修。NAPA唯一優勢係唔洗執已可入住。

你返中環青公好適合。不過如果生活圈子在東九,青公咪攪。
另外,NAPA兩房間隔似碧堤,所以我提議你。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 aw1988 於 2016-10-19 11:01 AM 發表

有冇師兄分享下?
個人覺得環境係不錯, 不過, 自從有左哈佬後, 朝早繁忙時間, 果度一帶起碼塞半個鍾以上, 如果間英國國際學校開埋學, 條路仲大鑊.

回覆 引用 TOP

果頭我會簡滿名山,嘉里名牌信得過

回覆 引用 TOP

新樓真是超值

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]