• 瀏覽: 597,943
  • 回覆: 3,019
  • 追帖: 84
+221
往錦上路小巴好似未有消息?

引用:
原帖由 mookk 於 2017-3-1 06:35 AM 發表
往錦上路小巴好似未有消息?
有小巴咩?  好似一向都無提出過  都係得8人車去錦上路

引用:
原帖由 krauseryl 於 2017-3-1 07:35 AM 發表

其實有幾多架?8人座位繁忙時間點應付?出九龍方向去錦上路站應該多人些喎

引用:
原帖由 yamchuchu 於 2017-3-1 07:38 AM 發表

其實有幾多架?8人座位繁忙時間點應付?出九龍方向去錦上路站應該多人些喎
到時1B1c 入左伙應該會有唔同
宜家都無咩人搭,話10mins 一班,但每次一上車1/2人都即開,好似的士禁!

引用:
原帖由 krauseryl 於 2017-3-1 07:35 AM 發表

有,之前運輸處有招標

http://www.info.gov.hk/gia/general/201611/25/P2016112500310.htm

運輸署今日(十一月二十五日)刊憲邀請有興趣人士,申請營辦七條九龍及新界的公共小巴(專線)路線(綠色小巴路線)的客運營業證。

該七條路線為:

(1)來往新蒲崗(譽.港灣)及又一城公共交通總站(現有的九龍區公共小巴(專線)路線第85號線);
(2)來往峻巒及錦上路站公共交通交匯處;
(3)麗坪路至沙田(白鶴汀街)(循環線);
(4)來往黃泥頭及火炭站(現有的新界區公共小巴(專線)路線第65K號線)及輔助路線第65A號線(來往黃泥頭及沙田市中心);
(5)來往黃泥頭及旺角站(現有的新界區公共小巴(專線)路線第65S號線);
(6)來往九肚及沙田站(現有的新界區公共小巴(專線)路線第66K號線);及
(7)來往亞公角及沙田站(現有的新界區公共小巴(專線)路線第67K號線)及輔助路線第67A號線(來往碩門邨及沙田站)。

引用:
原帖由 嘉嘉菲 於 2017-2-22 06:58 PM 發表

依兩日拎啦
請問系不系已拿回佣呀,邊間代理呀

引用:
原帖由 yoho1A 於 2017-3-1 11:20 AM 發表

請問系不系已拿回佣呀,邊間代理呀
要過多一星期啊,中原啊

引用:
原帖由 mookk 於 2017-3-1 08:30 AM 發表

有,之前運輸處有招標

http://www.info.gov.hk/gia/general/201611/25/P2016112500310.htm

運輸署今日(十一月二十五日)刊憲邀請有興趣人士,申請營辦七條九龍及新界的公共小巴(專線)路線(綠色小巴路線) ...
係喎  鄰居好野  

唔知有冇公司投標

引用:
原帖由 嘉嘉菲 於 2017-3-1 12:19 PM 發表

要過多一星期啊,中原啊
敢問師兄/師姐幾時成交的?🙇🏻

引用:
原帖由 天使仔122 於 2017-3-1 01:43 PM 發表

敢問師兄/師姐幾時成交的?🙇🏻
12月收樓架

引用:
原帖由 嘉嘉菲 於 2017-3-1 12:19 PM 發表

要過多一星期啊,中原啊
收到通知聲,我都係中原,12月收樓

唔知道車位難抽無?住戶車位1:4,車位應該幾短缺的。

車位定價幾多?

6成首期好溶下

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]