[其他] 意見及舉報區

引用:
原帖由 miss5 於 2019-5-25 06:13 PM 發表

已處理!

你也要注意你內容質素, 你應該明白的!
明白。
多謝miss5

回覆 引用 TOP

熱賣及精選

有人講粗口 講到作文咁
請嚴正處理

引用:
原帖由 FUaabbCK167 於 2019-5-30 12:39 AM 發表

有人講粗口 講到作文咁
請嚴正處理
已扣分及屏蔽處理包括閣下在內的兩位罵戰的會員。

回覆 引用 TOP

此人又pm性騷擾本人
請版主揸正處理

引用:
原帖由 FUaabbCK167 於 2019-5-30 07:56 PM 發表

此人又pm性騷擾本人
請版主揸正處理
如PM受到騷擾,在PM內按檢擧便可。

引用:
原帖由 陳耀 於 2019-5-30 08:56 PM 發表

如PM受到騷擾,在PM內按檢擧便可。
我檢舉完從何得知事後如何?
會唔會又係自己人單單眼?

想請問此人MeLm是否版主老友?
為何佢話我就冇事
我還拖就搞我?
如果係版主老友我得個知字
我同佢講對唔住

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 FUaabbCK167 於 2019-5-31 12:24 AM 發表

我檢舉完從何得知事後如何?
會唔會又係自己人單單眼?
甚麼是自己人單單眼?

回覆 引用 TOP

我補答:

- 如個別版面有發違規,歡迎善用「檢舉」功能;
- 版主一般在合理時間(約24小時)內處理;
- 版主查核後發現違規屬實會立即處理,如不屬違規便不能處理,任何情況都不會個別通知檢舉的版友;
- 此意見版非作檢舉用,除非檢舉後24小時內發現沒版主跟進(系統應在PM 告訴你版主是否已閱有關檢舉),如非以上情況或有其他意見提出切勿濫用;
- 意見帖內違規仍按版規處理;
- PM 屬壇方管理,請在騷擾PM 內作出檢舉。

謝謝合作。

Canon EOS 6D,100D
EF 85mm F1.2L ll USM
EF 100mm F2.8L Macro IS USM
EF 16-35mm F4L IS USM
EF 24-70mm F4.0L IS USM
EF 70-200mm F4L USM
EF 100-400mm F4.5-F5.6L IS USM
EF 40mm F2.8
Tamron 18-270mm f/3.5-6.3 di ii VC PZD
Kenko Ext EF 1.4X

版主
想你解釋下點解靜係搞我
唔搞MeLm
我就係想比啲谷友睇下版主係幾咁處事公平

引用:
原帖由 WYJIMMY 於 2019-5-31 12:00 PM 發表

我補答:

- 如個別版面有發違規,歡迎善用「檢舉」功能;
- 版主一般在合理時間(約24小時)內處理;
- 版主查核後發現違規屬實會立即處理,如不屬違規便不能處理,任何情況都不會個別通知檢舉的版友;
- 此意見版非作檢舉用,除非檢舉後24小時內發現沒版主跟進(系統應在PM 告訴你版主是否已閱有關檢舉),如非以上情況或有其他意見提出切勿濫用;
- 意見帖內違規仍按版規處理;
- PM ...

問題係
真係冇人覆過我囉版主
一天前啦
應該多過24小時啦?
我就係思疑係咪同某啲會員私相授受
明明佢挑起先
反而冇事

引用:
原帖由 FUaabbCK167 於 2019-5-31 03:01 PM 發表

問題係
真係冇人覆過我囉版主
一天前啦
應該多過24小時啦?
我就係思疑係咪同某啲會員私相授受
明明佢挑起先
反而冇事
你檢擧後管理員如何處理不會通知你的,但以我所見該會員已被禁言一週處理,沒有你所說的私相授受。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 FUaabbCK167 於 2019-5-31 02:58 PM 發表

版主
想你解釋下點解靜係搞我
唔搞MeLm
我就係想比啲谷友睇下版主係幾咁處事公平
版主如何攪你如何處事幾咁公平?不如你列出版主幾咁處事公平及攪你的例子給版友看看吧。

引用:
原帖由 陳耀 於 2019-5-31 09:43 PM 發表

版主如何攪你如何處事幾咁公平?不如你列出版主幾咁處事公平及攪你的例子給版友看看吧。
版主
我咪cap左圖比你睇
係我cap圖果刻佢仲未禁言或閉帖
咁事後版主們事媭補鍋我就不得而知啦
如果我唔出聲 我相信係冇人會處理

引用:
原帖由 FUaabbCK167 於 2019-5-31 09:46 PM 發表

版主
我咪cap左圖比你睇
係我cap圖果刻佢仲未禁言或閉帖
咁事後版主們事媭補鍋我就不得而知啦
如果我唔出聲 我相信係冇人會處理
剛翻查紀錄,你昨天19-5-30 20:57檢擧,管理員在19-5-30 21:14,十七分鐘處理就是你所說的你唔出聲相信係冇人處理?似乎你對版主及管理員的要求也很高啊。
版主或管理員不是廿四小時在線的,一般處理很多時是廿四小時過外。
還有你想其他會員知道版主如何攪你及如何不公平,不如你解釋一下你自己不停檢擧自己有份參與罵戰的帖子?不停檢擧對手想借助版主之力幫你消滅對手嗎?
你想其他會員知道版主如何不公,但你這種做法又想其他會員知道嗎?

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。