• 瀏覽: 4,146
  • 回覆: 36
ccl 因為新界地西賣地俾保利而發狂,一週
不過大家放心,保利出名經營不善, 亂咁投地,代表性不大,而且果塊地係起別墅

大西北交通同配套始終追唔上市區,今周連九龍都跌,港九都跌,勢係跌緊!!!

大西北受心理因素影響後,好快又會回復正常

故未來兩三週ccl 會繼續向下尋,此帖留名!

點解? 因為island residence, 竟然得29個剛需,唔減價點去貨? 新界西黎緊大把盤, 二手唔撐得耐

大家拭目以待

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
引用:
原帖由 suedexsuede 於 2015-10-9 08:58 PM 發表
ccl 因為新界地西賣地俾保利而發狂,一週不過大家放心,保利出名經營不善, 亂咁投地,代表性不大,而且果塊地係起別墅大西北交通同配套始終追唔上市區,今周連九龍都跌,港九都跌,勢係跌緊!!!大西北受心 ...
2-3星期後ccl我估應該到九龍升

回覆 引用 TOP

ccl 係講得兩週前既成交,都有些少制後~~~~~

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 馬壇之神 於 2015-10-9 08:59 PM 發表
你好緊張喎
你緊張嗎?

回覆 引用 TOP

淡定有錢剩,唔使慌

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 撫蔘葉問 於 2015-10-9 09:00 PM 發表

2-3星期後ccl我估應該到九龍升

今周雖然九龍跌,但將軍澳全升!上周九龍獨升,都係因為將軍澳帶動!
       維景灣畔       10,867.94       14,701.94     
14.64 %
         將軍澳中心/將軍澳豪庭       10,184.06       13,546.44     
0.57 %
        新寶城       9,598.32       13,311.21     
0.57 %
         東港城       9,630.44       12,276.67     
0.89 %
        新都城       9,733.21       13,490.73     
2.50 %

回覆 引用 TOP

價偏得勁又唔計,臂價減唔計,新高盤又唔計

臂價同新高,臂價個價肯定高過新高個差價,但唔計

不過,政府果個會計,過兩三個月自有分曉~~~

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 suedexsuede 於 2015-10-9 09:10 PM 發表
價偏得勁又唔計,臂價減唔計,新高盤又唔計臂價同新高,臂價個價肯定高過新高個差價,但唔計不過,政府果個會計,過兩三個月自有分曉~~~
沒錯,現在市淡人人都睇到,話唔係,肯定自己呃自己

回覆 引用 TOP

嘉湖山莊,風水大好
引用:
原帖由 suedexsuede 於 2015-10-9 09:02 PM 發表
ccl 係講得兩週前既成交,都有些少制後~~~~~
仲唔知成交意思係大訂定攞鎖匙那日計

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 用家上車2/100 於 2015-10-9 09:06 PM 發表

今周雖然九龍跌,但將軍澳全升!上周九龍獨升,都係因為將軍澳帶動!       維景灣畔       10,867.94       14,701.94     
14.64 %         將軍澳中心/將軍澳豪庭    ...
維景灣畔 -2.2%
http://hk.centadata.com/ptest.aspx?type=3&code=YAPPWPPEPA&ref=CD2_Detail_Nav

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 annabb 於 2015-10-9 09:12 PM 發表

沒錯,現在市淡人人都睇到,話唔係,肯定自己呃自己

係好淡....

新盤去貨極難~~~

將軍澳d樓排住隊落成,個價到時會冧得勁

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]