• 瀏覽: 163,620
  • 回覆: 524
  • 追帖: 43
引用:
原帖由 hkppl62 於 2015/4/23 08:57 發表
幾錢碗?另外,二期已經有大量空置鋪位!大業主真是要搞搞佢!我唔想見到咁沒有生氣.....開間吉野家及Starbucks 吧
$20碗,但唔好食腐竹蛋糖水,好唔掂,水還水,腐竹還腐竹,勁甜

熱賣及精選
引用:
原帖由 Kiki93 於 2015-4-20 10:24 PM 發表

各位知唔知荃中有冇糖水鋪?好唔好食?收幾多點?

直接踩落路德圍, 大把選擇

引用:
原帖由 kenwu 於 2015-4-16 09:16 PM 發表
可能要問番做按保險既時候係銀行自己做定經MC
Yes

引用:
原帖由 chunsing0920 於 2015-4-29 11:28 AM 發表
直接踩落路德圍, 大把選擇
係lor

引用:
原帖由 Kiki93 於 2015-4-23 09:10 AM 發表
$20碗,但唔好食腐竹蛋糖水,好唔掂,水還水,腐竹還腐竹,勁甜
$20真係貴

荃中商場邊間裝修ok?
有冇師傅介紹?

大家有冇裝分體冷氣?可以安裝嗎?

問過唔可以

其實咩原因呢?有什麼影響?

引用:
原帖由 hkppl62 於 2015-5-4 06:25 PM 發表

其實咩原因呢?有什麼影響?

朁建,違反大廈公契

引用:
原帖由 chank3 於 2015-5-2 11:04 PM 發表

荃中商場邊間裝修ok?
有冇師傅介紹?
去千色後面街市街(panda hotel 方向)睇下, 如果唔洗designer, 展X平同老實

一期洗衣店隔離果間一說我現場做,2千蚊一呎

引用:
原帖由 wahaha97 於 2015/5/4 22:08 發表
去千色後面街市街(panda hotel 方向)睇下, 如果唔洗designer, 展X平同老實一期洗衣店隔離果間一說我現場做,2千蚊一呎
千祈唔好幫襯仁濟後面德華街整浴屏果間鋪頭(寶X麗),我瀨過野,裝係冇問題既,但個售後真係好唔掂。用左兩個禮拜,其中一隻門有問題叫佢上黎整,(包一年保養的)個師傅同老細個態度差到不得了,問佢幾時會上,約個時間呀,佢竟然話 : 我得閒先啦,有其他單係荃中咪上囉,冇咪唔上囉。 之後我問,咁如果一路冇單咪唔洗整? 老細話: 係架喇,我約實你幾時都冇用啦,我都可以放飛機架啫,所以約你幾點都冇用。 嘩,嬲到我呀

收到,唔該兩位

請問大家,荃灣中心政府出左信要驗左窗未架?

引用:
原帖由 kenwu 於 2015-5-6 10:02 PM 發表
請問大家,荃灣中心政府出左信要驗左窗未架?
好似申請左押後

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]