• 瀏覽: 160,225
  • 回覆: 524
  • 追帖: 43
要睇煙通位同入牆喉仲係唔係度

[ 本帖最後由 wahaha97 於 2015-3-11 01:17 PM 使用http://i.discuss.com.hk/d/images/r10/androidD.jpg 編輯 ]

熱賣及精選
如果有就唔使!? 本身係咪已經有喉去浴室

有應該唔洗,撘棚都唔係好貴

引用:
原帖由 rahyking 於 2015-3-11 12:43 PM 發表

想用石油氣熱水爐.
如果會撘棚換窗的話, 就順便做埋出牆咯

樓主洗唔洗鎖左個舊post?

剛剛買了荃中, 想問下如果月租車位應該點樣租? 係已賣晒定有管理公司架?
謝謝!

引用:
原帖由 wahaha97 於 2015-3-16 03:14 AM 發表
樓主洗唔洗鎖左個舊post?
要版主先鎖到

引用:
原帖由 hokitman 於 2015-3-16 08:45 PM 發表
剛剛買了荃中, 想問下如果月租車位應該點樣租? 係已賣晒定有管理公司架?謝謝!
管理公司、好似要抽簽

引用:
原帖由 hokitman 於 2015-3-16 08:45 PM 發表

剛剛買了荃中, 想問下如果月租車位應該點樣租? 係已賣晒定有管理公司架?
謝謝!
全部係Wilson 嘅, 有分固定同浮動,去二期cp 入面office 留名排隊
建議你去車場望下d位先,窄到泊完落唔到車

引用:

謝謝!
去停車場門口問d阿姐,佢地會幫你登記,排隊等閒閒地70-80個籌,照計快都要一年半載,不過以我經驗睇怕到你架車盪都未有位,因為d戶主係唔會放返d車位出黎,佢地就算賣左架車都會同停車場講換車,然後將月費加幾佰以上再租比其他人.仲有d位窄到hihi,大車就要小心簽名,同埋記得d車門要貼定bumper預防開門L

原帖由 利賓納仔 於 2015-3-18 12:27 PM 發表

去停車場門口問d阿姐,佢地會幫你登記,排隊等閒閒地70-80個籌,照計快都要一年半載,不過以我經驗睇怕到你架車盪都未有位,因為d戶主係唔會放返d車位出黎,佢地就算賣左架車都會同停車場講換車,然後將月費加幾佰以上再租 ... [/quote]
假日車可以考慮荃威...如果唔係就揀露天果個

引用:
原帖由 利賓納仔 於 2015-3-18 12:27 PM 發表
去停車場門口問d阿姐,佢地會幫你登記,排隊等閒閒地70-80個籌,照計快都要一年半載,不過以我經驗睇怕到你架車盪都未有位,因為d戶主係唔會放返d車位出黎,佢地就算賣左架車都會同停車場講換車,然後將月費加幾佰以上再租 ...
叫你agent 出手可能排快d
我簽左名la

唔該晒, 似乎有排等....

我都排緊車位,排八十幾。。。唔知兩年有車位未

引用:
原帖由 wahaha97 於 2015/3/11 13:04 發表
要睇煙通位同入牆喉仲係唔係度
我可以講一講我果個,我岩岩做完駁喉,係廚房位入牆駁去廁所(因前業主做明喉,我宜家做返入牆)唔洗搭棚,創興行收$650。如果距離遠既話鋪頭果個人話大約會收幾千蚊。

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]