• 瀏覽: 1,207,627
  • 回覆: 5,196
  • 追帖: 151
知道! 請問有邊隻掛架牌子可靠D?

熱賣及精選
引用:
原帖由 yckjoe 於 2015-1-27 12:40 AM 發表
我見大部分人都用呢種擺法, 所以都會偏向呢種, 因為好似大路D。 咁如果用活動電視掛架嚟平衡梳化角度, 效果會幾好嗎? 因為飯廳個邊都可以調較角度。同埋如果用電視組合櫃, 兩邊角位係咪會阻擋 ...
如果用第一張既擺法
有無咩大問題
因為我想放曲尺梳化同按摩椅

引用:
原帖由 歲月如歌… 於 2015-1-27 01:18 PM 發表
如果用第一張既擺法 有無咩大問題因為我想放曲尺梳化同按摩椅
因為我兩個擺法都考慮過, 如果放大門側邊既牆身, 最大遇到既問題就係"無天線插位同寬頻位", 咁樣個電視咪只限睇TV小米機頂盒? 定係有其他解決方法呢?
請師兄指教

引用:
原帖由 yckjoe 於 2015-1-27 01:28 PM 發表
因為我兩個擺法都考慮過, 如果放大門側邊既牆身, 最大遇到既問題就係"無天線插位同寬頻位", 咁樣個電視咪只限睇TV小米機頂盒? 定係有其他解決方法呢?請師兄指教
我大裝修 應該可以加??

引用:
原帖由 歲月如歌… 於 2015-1-27 01:30 PM 發表
我大裝修 應該可以加??
大裝修時整, 自己重新定D掣位! 咁就掂

引用:
原帖由 yckjoe 於 2015-1-27 01:34 PM 發表
大裝修時整, 自己重新定D掣位! 咁就掂
但好似放吾到50吋電視

飯廳睇唔到電視同少左位放鞋櫃

引用:
原帖由 歲月如歌… 於 2015-1-27 01:35 PM 發表
但好似放吾到50吋電視
我大門側邊既牆度過係60.5吋(5呎鬆dd), 但係咪要拆埋個掛牆電話先裝得電視呢?

引用:
原帖由 billy_hero 於 2015-1-27 01:35 PM 發表
飯廳睇唔到電視同少左位放鞋櫃
師兄講得o岩! 果個位都要裝活動掛牆架, 咁飯廳先睇到電視。

引用:
原帖由 yckjoe 於 2015-1-27 01:48 PM 發表
師兄講得o岩! 果個位都要裝活動掛牆架, 咁飯廳先睇到電視。
我係想裝活動
鞋櫃放飯廳 一係就係飯廳加多部細電視
我中意曲尺梳化 同 按摩椅

電視汁送飯

個MOUNT近睇

座係廳睇電視時就咁

正面

小弟分享下,我個TV MOUNT 係 BROWN BEAR,其實好多牌子都可以咁
有與趣都可以睇返星期日個集 "安樂蝸",第一間都係咁整

引用:
原帖由 yckjoe 於 2015-1-27 01:46 PM 發表
我大門側邊既牆度過係60.5吋(5呎鬆dd), 但係咪要拆埋個掛牆電話先裝得電視呢?
裝修 叫師父改過小小 應該得既
我怕飯廳太迫 又桌又鞋櫃
我同第一張相 個間格一樣

引用:
原帖由 kaga78 於 2015-1-27 10:07 PM 發表
電視汁送飯4059225個MOUNT近睇4059226座係廳睇電視時就咁4059227正面4059228小弟分享下,我個TV MOUNT 係 BROWN BEAR,其實好多牌子都可以咁有與趣都可以睇返星期日個集 "安樂蝸",第一間 ...
師兄! 多謝你分享!
請問你用幾多吋電視同活動掛架效果理想嗎?
Thanks!

引用:
原帖由 yckjoe 於 2015-1-27 11:16 PM 發表

師兄! 多謝你分享!
請問你用幾多吋電視同活動掛架效果理想嗎?
Thanks!

P 記 47",效果一流
而家同女友睇星星大結局

引用:
原帖由 kaga78 於 2015-1-27 11:31 PM 發表
P 記 47",效果一流 而家同女友睇星星大結局

咁窩心既設計, 你同女友每日都比劇中既男女主角更浪漫啦

提示:支持鍵盤翻頁左 右