• 瀏覽: 1,199,819
  • 回覆: 5,196
  • 追帖: 152
新北江 幾間裝修公司 有無人用過?有咩comment ?

熱賣及精選
引用:
原帖由 Dickabcde 於 2021-6-8 11:26 AM 發表

新北江 幾間裝修公司 有無人用過?有咩comment ?
用過玉滿,價錢算係平,不過手工一般搬

大家好,我係剛剛樂湖新住戶
想問吓嚟緊樂湖係咪都要大維修?

引用:
原帖由 on9leo 於 2021-6-28 11:17 AM 發表

大家好,我係剛剛樂湖新住戶
想問吓嚟緊樂湖係咪都要大維修?
買左先問?

好耐冇入去1期個屋苑辦公室, 乜改到似診所咁款o架

今日手痕, 試用消費劵畀管理費, 成功扣錢

想問大家, 嘉湖廚房牆可以拆嗎?

請問有冇人住嘉湖山莊?買嚟同家人住,父母退休,價錢平D, 謝謝分享。

引用:
原帖由 忌廉磨菇雞粒湯 於 2021-8-15 04:15 PM 發表

請問有冇人住嘉湖山莊?買嚟同家人住,父母退休,價錢平D, 謝謝分享。
嘉湖有差不多一萬六千個住宅單位, 大把人住
管理費少於2蚊/呎, 養老OK, 大把公園畀佢地晨操.

引用:
原帖由 小強基金 於 2021-8-16 08:44 AM 發表

嘉湖有差不多一萬六千個住宅單位, 大把人住
管理費少於2亳/呎, 養老OK, 大把公園畀佢地晨操.
2亳/呎!?

引用:
原帖由 astro-boys 於 2021-8-18 12:53 PM 發表

2亳/呎!?
謝謝, 已經改回....哈哈哈

想問 景湖停車場車位, 要向咩人租? 有無電車充電位

本人係景湖屋新業主 單位裝修中 昨日管理處打電話黎話 主人房浴室去水喉  外牆部份 比斷咗,要修補!
我想問問係管理處責任定係業主責任?

附件

D621284C-E801-4F9D-9D5D-4E9DF686933D.jpeg(315.38 KB)

2021-9-16 10:29 AM

DFF53DAE-E2C0-4DD1-AD1F-B10E4279DA73.jpeg(100.72 KB)

2021-9-16 10:29 AM

我地奉信天主教

一般是私人,因為只有非獨立住戶使用的才是公用,
例如連接成座樓,好粗個條直喉,先會係歸公家
其他分支都係歸返分支戶私人

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]