• 瀏覽: 416,699
  • 回覆: 28
  • 追帖: 61
樓上2位業主, 恭喜晒......你地買左邊座呀??

熱賣及精選
呢度好多人中意10座喔....

it's fine, i dun care..... 見你周圍問人要唔要裝修資料, 明眼人都知啦!!!

http://finance.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=23169557&extra=&page=13

引用:
原帖由 gary008 於 2014-7-29 03:22 PM 發表

最近沒咩bro,sis黎ge?
而家翠怡個價升成點? 係咪都係沒咩盤?
你都上左車啦! 唔通仲諗住買多間?? 我都想知而家升左幾多? 請問你幾時買架? 介唔介意講買左幾多錢?

引用:
原帖由 gary008 於 2014-7-30 11:03 AM 發表

八掛下jer~~~哈哈
前2個月簽ga~~~您睇成交應該睇到
好貴呢....
有幾貴? 3.5M都唔駛, 我覺得好便宜啦!! 自住就永遠唔貴, 遲d升破4M, 你就已經執到平貨....哈哈!!!

我個層係2期都想放3.6M....

引用:
原帖由 vivipo 於 2014-7-30 02:56 PM 發表

2期咩座向呀
向內園......不過我當向海架啦, 因為而家夏天, 每日都見到d住客係泳池游水, 自己都想游埋一份!

引用:
原帖由 hktorneocf4 於 2014-8-2 11:18 AM 發表

大家在那裡做窗簾?有冇平靚正介紹?兩房一廳大約多少錢?  Thanks
我就去開凱悅樓下轉角個間 (近印尼店or五金店), 價錢得宜, 個阿姐好熟翠怡d尺寸, 你講得出邊個單位, 阿姐都可以即刻知道你副窗簾要幾大, 巧勁!

mud上手裝過有線會有影響架? 我都追唔倒喔.....

而家有3.5M要快搶, 可能低層無景既會有.....仲有唔好信地產出面貼個d盤, 大部份係流既, 要入去問AA先知道!

過去兩年, 我閒閒地都見過3,4次隔離座飛窗落街 (平台), 真係幾誇張!!

引用:
原帖由 00110 於 2015-9-5 05:30 PM 發表

5分鐘都唔洗, 都遠.........

你搭的士啦
哈哈!你好搞笑!!! 不過經停車場去會近少少, 我住8座, 有時索性去青怡個間PK買野......

引用:
原帖由 Meredith_Grey 於 2015-9-5 10:38 PM 發表

多謝你認真解答因為我一買買好多嘢,想搵條短少少嘅路冇咁辛苦

好過啲人乜都唔知走去串人

我有時見到有人連架車仔推埋入停車場.....如果你買得太多, 下次可以試下, 不過記得要將架車仔推返去!

引用:
原帖由 wpmltech 於 2019-7-25 05:55 PM 發表

8.18
終點應不再是我地樓下,班人怕在青衣走唔甩!
我地個區議員張慧晶15年是葉劉同田北辰個黨,之後立法局補選前退黨,參加過補選上過電視論壇,但選前退出。 ...
呢d係人都知, 上一屆張慧晶係區選同立法會選舉做過d mud, 佢既立場就昭然若揭啦!

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]