• 瀏覽: 405,550
  • 回覆: 1,383
  • 追帖: 61
引用:
原帖由 drymass 於 2014-5-9 10:59 AM 發表

係~試下睇10-11座,向海果D真係好鬼正,不過盤都冇咩~最想搵呢D...
5-8座有D望球場都好開揚~細單位大約330萬左右
1-4座冇VIEW就平D~我上次睇底層,細單位300萬OK,出租好自住就唔冇搞......青怡通常望咩境多??
應該最多內園景?座座都有

熱賣及精選
10-11 座,早排 350上下走了很多正海景二房!

地産既手機app,最多一期五座,同埋個價好似額低,有無朋友知點解?

翠怡n年前租樓睇過, 想問下比唔比養狗架?

不過, 價錢真係唔平, 青怡好似三房較多....

屋苑包圍一個竉物公園…也見好多狗狗岀入喎…

我青怡, 翠怡, 海欣都住過, 最尾都係買左翠怡住到而家, 因為我有養狗狗.....青怡間隔唔錯, 但唔可以養狗, 潮濕日子竟然牆同地下都濕, 好奇怪, 平台一樓部分變左會所, 新但好細, 同翠怡無得比; 海欣只有少部分積實用, 最buy佢會所有羽毛球場; 翠怡面積算中規中矩, 交通算方便, 我住過1期同2期, 而家住2期, 覺得2期個view好d, 3期當然更好, 不過如果住3期, 我會用多少少錢買海欣近海單位, 而家努力中...........

Budget 所限,所以選左買美景, 搭程車去翠怡,唔算太遠。

我個死人AGENT又冇通知~其實我BUDGET都差唔多貼呢個價~前兩個月眼白白見走左幾個!!!
而家等睇下對面環X海灣開會唔會多D業主放盤
引用:
原帖由 bbb2222 於 2014-5-10 04:57 AM 發表

10-11 座,早排 350上下走了很多正海景二房!

引用:
原帖由 drymass 於 2014-5-13 05:05 PM 發表

我個死人AGENT又冇通知~其實我BUDGET都差唔多貼呢個價~前兩個月眼白白見走左幾個!!!
而家等睇下對面環X海灣開會唔會多D業主放盤
你唔係以為荃灣環宇會有under 4M既單位? under 5M都有難度, 點同20幾年既翠怡單位比較?

我冇話我想買環海~亦都估對面全部開OVER 4M~
只係話希望有D翠怡業主想換新樓從而放多D盤出黎gei,而家搵個盤都冇~
引用:
原帖由 outstanding 於 2014-5-14 10:56 AM 發表

你唔係以為荃灣環宇會有under 4M既單位? under 5M都有難度, 點同20幾年既翠怡單位比較?

icic....你想搵翠怡向海大單位? 最衰我個個唔係向海又唔係大單位, 哈哈!!!

大家對翠怡頂層單位點睇?

頂層不是特色戶,冇乜著數

係唔係真係會好熱架?

近日冷氣機很嘈吵,翠怡附近有無平靚正師傅?

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]