• 瀏覽: 541,920
  • 回覆: 2,391
  • 追帖: 44
引用:
原帖由 收數佬 於 2012-11-28 02:45 PM 發表

有冇人知屋企個分體冷氣遙控壞左可以邊度?刁

唔順路去鴨寮, 可以試下安寧路D電器舖問下

熱賣及精選
引用:
原帖由 紐紐文柴 於 2012-11-28 12:05 PM 發表

有點兒興趣

新地頻頻新盤開高價, 嗰到都可能8千呎起

大家有無聽到好似飛車既聲,每晚都尼

引用:
原帖由 emsd新仔 於 2012-11-29 01:35 AM 發表
經常都有

引用:
原帖由 emsd新仔 於 2012-11-29 01:35 AM 發表

一定有,不過好快冇,
大家有沒有留意,原築附近好似有樓起緊

引用:
原帖由 youandme2046 於 2012-11-29 11:17 AM 發表

一定有,不過好快冇,
大家有沒有留意,原築附近好似有樓起緊
坐車經過見到, 係新世界的!

"新世界沙田溱岸8號位於荃灣愉景新城的示範單位開始拆卸,只保留交樓標準戶供參觀。消息指,所騰空的位置,將讓元朗龍田村項目Park Signature搭建示範單位。Park Signature提供9幢住宅,涉1,620伙,單位面積由600至1,300平方呎不等。"
報紙報導

引用:
原帖由 onepiecelover 於 2012-11-29 11:42 AM 發表

坐車經過見到, 係新世界的!

"新世界沙田溱岸8號位於荃灣愉景新城的示範單位開始拆卸,只保留交樓標準戶供參觀。消息指,所騰空的位置,將讓元朗龍田村項目Park Signature搭建示範單位。Park Signature提供9幢 ...
元朗都好多新樓起緊,果D位又係唔太方便

朗庭園 2座  31樓 B室 (連 平台) 10  23/11/12 $370萬 564呎  425呎  $6560  [ 825天 升85%]

連平台? 咩來?

引用:
原帖由 gotomylord 於 2012-11-19 08:16 PM 發表

我都無錢買,但當時買樓好易,100多萬,只需要付幾萬元就的,上車後你就會存錢還其他

當年比6萬就上咗車la

引用:
原帖由 edwinvc 於 2012-11-29 06:03 PM 發表

當年比6萬就上咗車la
6萬,而家可能要多5倍

引用:
原帖由 youandme2046 於 2012-11-29 04:51 PM 發表

朗庭園 2座  31樓 B室 (連 平台) 10  23/11/12 $370萬 564呎  425呎  $6560  [ 825天 升85%]

連平台? 咩來?
連天台啦    朗庭絕大部份都係兩房細單位, 唔使要工作平台咁呃錢啦

引用:
原帖由 烚蝦 於 2012-11-29 07:04 PM 發表

連天台啦    朗庭絕大部份都係兩房細單位, 唔使要工作平台咁呃錢啦
旦中圓寫平台不是天台wor

早個幾月前從VP見到錦上路那邊(後面是雞公嶺)有人玩滑翔傘......

引用:
原帖由 日本專家 於 2012-12-1 12:10 AM 發表

早個幾月前從VP見到錦上路那邊(後面是雞公嶺)有人玩滑翔傘......
咁都比你見到,好野

今朝打鼓打鑼,唔知係乜事?太平清樵?

大閘入車那棵樹,樹型好美!花王功勞?

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]