• 瀏覽: 1,428
  • 回覆: 45
區別成功人士和普通人士最簡單的方法,就是前者喜歡讀書。
佢好似係減價出貨
BSD前, 個市咁旺, 加上寶華軒咁少放盤,理應唔懮賣
但佢奇怪地向代理調低售價喎
叫人點信佢呀

回覆 引用 TOP

閭臻道弟子
引用:
原帖由 trial 於 2012-10-31 10:19 AM 發表

佢好似係減價出貨
BSD前, 個市咁旺, 加上寶華軒咁少放盤,理應唔懮賣
但佢奇怪地向代理調低售價喎
叫人點信佢呀
為甚麼7月至9月價企硬, 臨近"政策前" 不企硬而去減價呢?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 OnlyMoneyMatter 於 2012-10-31 10:10 AM 發表

不知所謂!林生只賣掉4%資產預備充足現金流

對! 低能政棍!

呵呵!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 cinda. 於 2012-10-31 10:23 AM 發表

你賣過樓未架??
你叫果個價,就立即有人比到價,發達啦
有人還價,代理議價,好正常
跟據佢嘅賣樓方式,咁應該臨死先賣樓,個價先最高

回覆 引用 TOP

閭臻道弟子
引用:
原帖由 cinda. 於 2012-10-31 10:23 AM 發表

你賣過樓未架??
你叫果個價,就立即有人比到價,發達啦
有人還價,代理議價,好正常
10月中我買太古樓,比足價之餘,業主反價話有人爭,要我加10萬成交!!

回覆 引用 TOP

我發覺現在總之已地產樓房發達既人, 就比人打做成魔鬼食人狂!

好不知所謂! 呵呵!

回覆 引用 TOP

閭臻道弟子
1 day govt does not increase supply
1 day put guy cannot sleep well

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]